Møt våre veiledere

Regnskap Norge har engasjert Morten Nilsen fra firmaet Not Yet AS og Jan-Ove Sjøholt fra Inzight AS. De er Regnskap Norges kursledere innen ledelse og kommunikasjon, og veileder medlemsbedrifter som deltar i foreningens programtilbud innen forretningsutvikling.

Morten Nilsen, seniorpartner i Not yet AS 
Han jobber mest med å designe lederprogrammer og salgstreninger av kortere og lengre varighet. Morten er en mester i å stille gode spørsmål som utfordrer, og gjør deg selv i stand til å finne gode løsninger. Han holder et uttall av kurs innen salg, ledelse og mental trening og er i tillegg en ettertraktet foredragsholder. 
Epost: Morten.nilsen@not-yet.no. Mobil: 934 62 978

 

Jan-Ove Sjøholt, partner og trener i Inzight AS  
Han har flere sertifiseringer innen Coaching og NLP, og har jobbet i mer enn 20 år med salg, markedsføring og ledelse både nasjonalt og internasjonalt. Har designet og gjennomført lederprogrammer, endringsprosesser og salgstreninger. Jan-Ove er direkte, og har en egen evne til å finne hvor skoen trykker. Han utfordrer, men har samtidig forståelse for at folk må behandles forskjellig. 
Epost: post@inzight.no. Mobil: 913 45 066 


Ta gjerne direkte kontakt med Morten eller Jan-Ove for en uforpliktende prat om Regnskap Norges program innen forretningsutvikling. De står klar for å svare på spørsmål du måtte ha.