Grunnopplæring

Grunnopplæring er et tilbud til regnskapmedarbeidere og ledere som trenger opplæring av sine ansatte. Dette er en rekke kurs som gir en innføring i regnskapsfaglige temaer og gjør den ansatte i stand til å utføre praktiske regnskapsoppgaver. Kursene kan tas enkeltvis eller bestilles som pakke til en gunstig pris.

Nettkurspakken inneholder hele 17 korte nettkurs innenfor varierte emner som lønn, skatt, regnskapsforståelse, mva, kvalitetskontroll, risikostyringsforskriften m.m. Bestill hele pakken nå!

Få full pakke

Grunnopplæringspakken gjør deg i stand til å utføre grunnleggende regnskap.

Les mer

Bli en bedre regnskapsmedarbeider på 1-2-3!

Grunnopplæringspakken med 17 korte nettkurs tar seg av opplæringen til dine medarbeidere og hever kompetansen for deg som jobber som regnskapsmedarbeider i dag. Med nettkurspakken i grunnopplæring får kursdeltaker en grundig innføring i mange ulike emner innenfor regnskapsfaget.

Spar penger på kjøp av grunnopplæringspakken

MEDLEM: 4900,- (medlemspris gjelder også ansatte i medlemsbedrift som ikke er medlem)
IKKE MEDLEM: 7900,-

*Nettkurspakken gir ikke oppdateringstimer

Det moderne regnskapskontoret
Er du nysjerrig på hvilke roller som finnes på et regnskapskontor? 
 
Regnskapsbransjen er en spennede bransje og kontorene har mange ulike oppgaver for både erfarne og mindre erfarne i regnskapsfaget. I filmen møter vi ansatte i ulike roller på regnskapskontoret og viser en bransje som er i utvikling og har behov for mennesker innenfor mange kompetanseområder.
 

 

Aktuelle kurs

Har du spørsmål?

Send e-post til medlemssenter@regnskapnorge.no