Utstillere

På våre fagdager har vi med oss en rekke leverandører til regnskapsbransjen, slik at våre medlemmer kan holde seg oppdatert på alt av systemer som skal til for å drive et effektivt og lønnsomt regnskapskontor.

Alle som deltar som utstillere på fagdager har en tilknytning til Regnskap Norge som gjør at vi kan anbefale deltagere å vurdere disse som leverandører.

Zirius logo

Zirius utvikler moderne økonomiverktøy innen regnskap, prosjekt, handel og lønn.  Gjennom tett samarbeid med bransjer innen disse områdene leverer vi smarte og oversiktlige løsninger for en enklere og mer effektiv hverdag.

Vi leverer også Zirius Byrå, som en komplett oversiktlig verktøykasse til regnskapsbransjen. Løsningen kombinerer regnskap, administrasjon, klientstyring og egne kundeløsninger. 

  Wolters KluwerWolters Kluwer er et verdensledende informasjons- og programvareselskap som utvikler kraftige verktøy med komplette løsninger Wolters Kluwer er Skandinavias ledende leverandør av programvare og tjenester innen skatt, økonomi og juss. både for profesjonelle brukere og deres rådgivere. Vi kombinerer kompetanse og teknologi i løsningene slik at våre kunder er i stand til å ta trygge beslutninger, og arbeide sikkert og effektivt. 

Maestro

Maestro er ledende leverandør av økonomisk programvare for årsavslutning, skatteberegning og revisjon. Vi tilbyr en totalpakke med Klientadmin i bunn og en rekke integrasjoner mot bla PowerOffice og andre regnskapssystemer. I tillegg har vi avstemming integrert i systemet.

Maestro er en innovativ aktør og har utviklet Signant, elektronisk signatur. Dropp penn og papir og signer oppdragsavtaler eller engasjementsbrev med BankID eller Buypass.

Uni Micro

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vårt økonomisystem Uni Økonomi har blitt kåret til best i test av PC World, fem år på rad. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling.

Conecto

Conecto er Norges 5 største inkassoselskap. I 7 år har Conecto samarbeidet med Regnskap Norge og etablert avtaler med mer enn 1000 av Regnskap Norges medlemmer, og mer en 7000 av deres kunder. Vi utvikler løsninger for regnskapsbyråene som gjør det enkelt å følge opp ubetalte fakturaer, både overfor egne kunder, men også på vegne av kunder.

Duett

Duett Økonomi har en automatisert og intelligent flyt av bilag og betalinger som er unik. Du kan gi kundene dine tilgang til oppdaterte regnskap og gode løsninger for timeregistrering, fakturering, attestasjon, betaling og rapporter.

Kundene finner alt på ett sted, får en enklere hverdag og et godt styringsverktøy for sin bedrift.

Duett Økonomi er en skytjeneste med stor fleksibilitet, høy IT-sikkerhet og forutsigbare priser som gir deg god lønnsomhet. Du får en omfattende løsning som inkluderer lønn, årsoppgjør, driftsmidler og alt du trenger for å digitalisere regnskapene.

PowerOffice

PowerOffice ble etablert i 1998 og siden den gang har vi levert programvare som forenkler hverdagen knyttet til administrative rutiner for ulike bransjer.

Forenkling av arbeidsprosesser gjennom teknisk gode løsninger har vært vår visjon fra første dag. Derfor er et av våre viktige kundeløfter at vi skal gi våre brukere bedre tid og økt lønnsomhet.

PowerOffice Win er regnskapsførerens viktigste verktøy for gjennomføring av arbeidet iht. GRFS. Timeregistrering, risikostyring og kvalitetssikring i samme system gir oversiktlig styring av byrået.

PowerOffice Go er en helt ny opplevelse. Endelig er nettbasert regnskap tatt til et nytt og profesjonelt nivå. PowerOffice Go gir deg økonomistyring og tallene du forstår.

tripletex

Tripletex er et 100 % webbasert og sikkert økonomisystem for deg og dine klienter. Systemet har en tydelig rollefordeling mellom deg som regnskapsfører og klientene dine.

Tripletex er et sikkert regnskapssystem, og man kan konsentrere seg om det som virkelig er viktig – nemlig å være en god rådgiver for sine kunder.

Tripletex tilbyr et komplett og brukervennlig økonomisystem med en mengde automatiserte og tidsbesparende løsninger som gir deg som regnskapsfører en enklere hverdag. Alle moduler kan settes sammen etter behov og er sømløst integrert med hverandre.

I Tripletex får du også en mobilløsning for alle typer enheter med blant annet fakturering, bilagsføring, reskontroer, reiseregning og timeføring.

Doorway Doorway har over 13 års erfaring fra drift av IT løsninger for regnskapsbransjen. Vi leverer en stabil løsning tilpasset det du har av eksisterende lokal programvare og skyløsninger. I tillegg har vi etter oppkjøp av ConsIT i 2014 fått ytterligere spesialkompetanse på Visma-porteføljen og fungerer som ett kontaktpunkt på denne med støtte på både konsulent og drift. Vi sørger for enkel kommunikasjon og tar eierskap over IT relaterte spørsmål du skulle ha rundt Visma porteføljen.
Amesto

Amesto Solutions er en av Norges og Vismas ledende leverandører av forretningsløsninger til regnskapsbyråer.

Vi har eget byråteam med eksperter som leverer løsninger til regnskapsbyråer i alle størrelser. Vi kan levere alt fra nettbaserte standardløsninger til større tilpassede løsninger for byråer med mer komplekse klienter.

Storebrand

Regnskap Norge har avtale med Storebrand som gir medlemsbedriftene et gunstig og kvalitetssikret tilbud på tjenestepensjon og forsikringer. Avtalen omfatter kollektiv tjenestepensjon, gruppelivsforsikring, helseforsikring og fordelsprogram for ansatte.

Det er også fremforhandlet en avtale som gir regnskapsførerens kunder samme betingelser som Regnskap Norges medlemmer på Obligatorisk Tjenestepensjon ( OTP). Enkelt å etablere og administrere.

Avtalen gir valgfrihet. Medlemmene kan fritt sette sammen behovsriktige løsninger for bedriften og de ansatte.

Gjensidige

Gjensidige er et Nordisk forsikringsselskap med hovedkontor i Oslo. Vi har om lag 3.100 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Driftsinntektene var 20,8 milliarder kroner i  2013 og forvaltningskapitalen utgjorde 88,5 milliarder kroner. Konsernet har vært notert ved Oslo Børs siden 2010.

Gjensidige deler med kundene!

GjensidigeStiftelsen eier 63% av Gjensidigekonsernet. De betaler sin del av utbyttet tilbake til Gjensidige Forsikrings kunde.Mål for utbyttepolitikk at 50-80% av overskuddet skal tilbakeføres til eierne. 
 Xledger

Xledger er et ekte sky-basert økonomi- og forretningssystem som sikrer en unik arbeidsflyt mellom regnskapsbyrå og kunde. Xledger-løsningen reduserer dobbeltarbeid og sørger for at du alltid er à jour. Med Xledger jobber regnskapsfører og kunde i samme system. Xledger er tilgjengelig på PC, Mobil og nettbrett.

Xledger ble etablert i 2000 og har mange tusen kunder. Xledger har virksomhet i Norge, Sverige, USA og England og brukere i over 50 land.

       

Bisnode SmartCheck er Norges beste hybrid på generell foretaksinformasjon og ren kredittsjekk. Dyptgående bransjeanalyser av deg og din klientliste, eksport til excel av klientliste med oversikt over frivillige pantstillelser i løsøreregistret, regnskapshistorikk med revisors anmerkninger, Norges mest brukte kredittsjekk fra Bisnode (tidl. Soliditet/Dun&Bradstreet), Kredittovervåkning – varsling om endring av kredittlimit, nye og frafalte betalingsanmerkninger og kunngjøringer på utvalgte foretak og utvidet eierskapsstruktur.

 Telenor Telenor leverer markedets beste tele- og datatjenester til konkurransedyktige priser, og tilbyr et tjenestetilbud med produkter av suveren robusthet og kombinasjonsmuligheter tilpasset Regnskap Norges og deres medlemmers behov. Telenor tilbyr fremtidens måte å arbeide på også gjennom å spare tid, penger og miljø.
 Vitari

Vitari er et IT-konsulentselskap som skaper konkurransefortrinn gjennom effektive forretningsløsninger. Vi er rundt 80 personer som selger, implementerer og tilpasser forretningsløsninger innen økonomi, logistikk, lønn og CRM for små og mellomstore bedrifter. 

Vitari er en av de største forhandlere av Visma-produktene i Norge og er en Visma Platinum Certified Partner. Et eget bransjeteam jobber med regnskapsbyråer.

Vitari er et Great Place to Work-selskap og kom på topp 10-listen over Norges beste arbeidsplasser i 2014 og 2015, og i 2015 ble vi nummer 45 i Europa. Fornøyde medarbeidere skaper fornøyde kunder. Vår visjon: Systemene skal ikke ta tid, de skal gi tid.
 Idium

Idium er Norges ledende web-byrå og leverer løsninger til rundt 5 000 bedrifter i Norge. Over 300 av disse er medlem hos Regnskap Norge. Idium har samarbeidet med Regnskap Norge siden 2009 og avtalen er nylig re-signert. Avtalen omfatter nettsider, søkemotoroptimalisering, sosiale medier og mediebyråavtale.

Idiums styrke er god brukervennlighet, tilgjengelig support, konkurransedyktige priser, fokus på ROI og høy kompetanse innen digital markedsføring.

Økonomibistand

ØkonomiBistand Byråteam jobber utelukkende for og med regnskapsbransjen. Vi er en av landets største Visma-forhandlere og har et eget partnerkonsept for nettopp din bransje.

Vi tror at alle er best tjent med å bli bedre på det de allerede er gode til, og det er nettopp denne spisskompetansen vi ønsker å tilby regnskapsbyråkundene våre. I tillegg til teamets medlemmer, har vi 160 øvrige kollegaer i ØkonomiBistand-konsernet.

 Visma

Visma tilbyr helhetlige løsninger som forenkler arbeidshverdagen for både regnskapsbyrå og deres kunder. Oppnå konkurransefortrinn ved å tilby dine kunder moderne og nettbaserte løsninger som effektiviserer deres hverdag. Kundene får økt kontroll og mulighet til å hente ut tall de trenger, når det trenger det. Ditt regnskapsbyrå bruker mindre tid på administrativt arbeid og kan derfor ha større fokus på strategisk rådgivning som gir bedre lønnsomhet.

Med Visma kan du kombinere lokalt installert programvare med innovative nettbaserte løsninger. Du har ett system å forholde deg til, med alt innen regnskap, ordre, fakturering og byråadministrasjon.

 
 Sumango Sumango er en Microsoft Dynamics NAV løsning for regnskapsbedrifter, og et ekte online forretningssystem som støtter alle forretningsprosesser. Med Sumango kan kundene dine gjøre deler av jobben selv, og din bedrift får en mulighet til å få flere og større kunder. 
 Onestop reporting  

OneStop Reporting er en webbasert rapporterings- og budsjetteringsløsning som er 100 % integrert med en rekke ledende ERP-systemer. Rapporter på egne data lages enkelt ved hjelp av dra-og-slipp- funksjonalitet i et velkjent miljø – Microsoft Excel. Med OSR får du tilgang til rapporter via web. Det eneste du trenger for å kunne kjøre ditt selskaps rapporter, er en nettleser.

Brukere kan kjøre rapporter basert på parametere som måned, år, avdeling, produkt, etc., og det er mulig å gjøre drill-down for å se transaksjonsdetaljer.

OneStop Reporting tilbyr også en komplett web-basert budsjettmodell bestående av resultat-, balanse- og likviditetsbudsjett. Brukerdefinerte Excel-baserte budsjettformularer lastes opp på web og tilgjengeligjøres for alle brukere basert på budsjettansvar. Registrerte budsjettall lagres direkte ned i økonomisystemets budsjettabell og er umiddelbart tilgjengelige for rapportering og analyse. Enklere kan det ikke gjøres.

OneStop Reporting’s unike integrerte budsjetterings- og rapporteringsløsning er tilgjengelig for de fleste av markedets ledende økonomisystemer. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

 sticos  

Sticos AS er et ledende kompetansesenter innen regnskap, lønn og personal. Våre løsninger brukes av 10 000 kunder og 35 000 brukere. Sticos er ledende på faglig oppslagsverk, og vi tilbyr en rekke løsninger for deg som jobber som regnskapsfører.

Med Sticos Proff får du tilgang til en rekke spesialveivisere som hjelper deg å utføre krevende arbeidsprosesser, i tillegg til klientregister og dokumentarkiv. Med Sticos Regnskapsmetodikk har du full kontroll på oppdragsavtalen og får dokumentert risikostyring og internkontroll. I tillegg får du automatisk avstemming.  Med Sticos Prognose får du likviditetsprognoser av høy kvalitet, nå også med resultatrapport.

SERVERSKY er en totalleverandør av ASP-driftsløsninger for Regnskap- og Revisjonsbransjen. Gjennom vårt brede partnernettverk kan vi tilby våre kunder en driftssikker, forutsigbar og fleksibel løsning som sikrer at din bedrift har best mulig forutsetning or en effektiv hverdag.

Med Serversky ASP kan du være trygg på at din bedrift til enhver tid benytter oppdatert programvare. Våre teknikere installerer kontinuerlig alle oppdatering fra Microsoft, samt tilgjengelige oppdateringer for ditt økonomisystem samt støtteprogrammer.

Hos Serversky er drift, teknisk vedlikehold og oppdatering av programvare inkludert i en fast månedskostand. Dette for å gi deg en økonomisk trygghet og en forutsigbar kostnad.

   

Markedets mest komplette kunnskapsverktøy for rådgivere og regnskapsførere

DIBkunnskap AS har over 15 års erfaring med å levere oppslags- og arbeidsverktøy til regnskaps- og revisjonsmarkedet. Med fokus på fag og brukervennlighet har vi, de siste årene, hatt stor suksess med nye produkter som Dokumentgenerator, Dynamiske Sjekklister og Kontohjelp.no.  Rådgivere og regnskapsførere over hele landet gir oss tilbakemelding på at de ved å bruke dib:

  • sparer mye tid
  • sikrer kvaliteten på arbeidet
  • er i bedre stand til å påta seg de best betalte oppdragene

Les mer på www.dib.no