Stedlig kurs

Serveringsbransjen – økonomistyring, skatt og avgift

Oppdatering:
Regnskapsfører
Revisor
  • Regnskapsfører:
  • Regn 3
    Klokke Created with Sketch.
  • S/A 2
    Klokke Created with Sketch.
  • Annet 2
    Klokke Created with Sketch.
  • Revisor:
  • Regn 3
    Klokke Created with Sketch.
  • Skatt 2
    Klokke Created with Sketch.
  • Annet 2
    Klokke Created with Sketch.
14.12.2020
09.00-16.00
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerus Gate 3, 0106 OSLO
Medlem: 3200,- Ansatt i medlemsbedrift: 3400,- Normalpris: 4200,-
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerus Gate 3, 0106 OSLO

Om kurset

Hvordan og hva skal til for å bli en god rådgiver og sparringspartner for servicebransjen i fremtiden.
Del:

Hvordan tilegne oss seg den bransjeinnsikt/erfaring, regelverk, praktiske utfordringer, økonomistyring, tips og råd til kundene.

Hvilke handlingsplaner og verktøy har vi til rådighet og hvordan selge dette inn til kundene våre.

Målgruppe

Kurset retter seg mot deg som har erfaring fra regnskapsføring, revisjon og rådgiving for virksomheter innenfor restaurant, kafé, catering, take away og barer, og som ønsker å utvikle seg videre som rådgiver.

Kursinnhold

  • Hvordan få bransjekunnskap – risiko – fallgruver med mer 
    • Organisering – ledelse, kjøkken, servitører, økonomi
    • Kalkyler 
  • Arbeidsprosesser og – verktøy i bransjen
    • Bestillinger take away mv (håndtering av bestilling på stedet (manuelt/håndterminal), telefon, plattformer som f eks Foodora, Just Eat)
    • Innkjøp fra leverandører 
    • Lagerhåndtering og -kontroll
    • Kontantkasse – kontanter og kortbruk (inkl. plattformer)
    • Fakturahåndtering
    • Bemanning, personallister og lønn inkl. håndtering av tips
  • Regelverk bokføring/skatt/avgifter 
  • Regnskapsanalyse og økonomistyring– handlingsplaner (Rådgivning) 
    • Tips og råd til kundene
  • Regnskapsførers og revisors utfordringer (bl.a. hvitvasking og utfylling kontroll av RF 1122B mot BF verdier med mer 
  • Transaksjoner med nærstående parter

Undervisningsform

Pris

Medlem: 3200,-
Ansatt i medlemsbedrift: 3400,-
Normalpris: 4200,-

  • Kursleder:
    Christian Hadler
  • Kursleder:
    Einar Granhaugen