!

Utgått kurs

Dette kurset er utgått og kan ikke lenger kjøpes. Gå til kursoversikt for alternativ.

Serveringsbransjen – økonomistyring, skatt og avgift

Oppdatering:
Regnskapsfører
Revisor
  • Regnskapsfører:
  • Finansregn. 3
    Klokke Klokke ikon
  • Skatt 2
    Klokke Klokke ikon
  • Annet 2
    Klokke Klokke ikon
  • Revisor:
  • Finansregn. 3
    Klokke Klokke ikon
  • Skatt 2
    Klokke Klokke ikon
  • Annet 2
    Klokke Klokke ikon
14.12.2020
09.00-16.00
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerus Gate 3, 0106 OSLO
Medlem: 3600,- Ansatt i medlemsbedrift: 3800,- Normalpris: 4600,- eks. mva på nettkurs og på servering på stedlige kurs
!

Utgått kurs

Dette kurset er utgått og kan ikke lenger kjøpes. Gå til kursoversikt for alternativ.
Clarion Hotel The Hub
Biskop Gunnerus Gate 3, 0106 OSLO


eks. mva på nettkurs og på servering på stedlige kurs
Hvordan og hva skal til for å bli en god rådgiver og sparringspartner for servicebransjen i fremtiden.
Del:

Hvordan skal vi tilegne oss og utnytte bransjeinnsikt og erfaring, slik at vi kan ivareta regelverk, praktiske utfordringer, god økonomistyring og gi tips og råd til kundene?

Hvilke handlingsplaner og verktøy har vi til rådighet og hvordan selge dette inn til kundene våre.

Målgruppe

Kurset retter seg mot deg som har erfaring fra regnskapsføring, revisjon og rådgiving for virksomheter innenfor restaurant, kafé, catering, take away og barer, og som ønsker å utvikle seg videre som rådgiver.

Innhold

  • Hvordan få bransjekunnskap – risiko – fallgruver med mer 
    • Organisering – ledelse, kjøkken, servitører, økonomi
    • Kalkyler 
  • Arbeidsprosesser og – verktøy i bransjen
    • Bestillinger take away mv (håndtering av bestilling på stedet (manuelt/håndterminal), telefon, plattformer som f eks Foodora, Just Eat)
    • Innkjøp fra leverandører 
    • Lagerhåndtering og -kontroll
    • Kontantkasse – kontanter og kortbruk (inkl. plattformer)
    • Fakturahåndtering
    • Bemanning, personallister og lønn inkl. håndtering av tips
  • Regelverk bokføring/skatt/avgifter 
  • Regnskapsanalyse og økonomistyring– handlingsplaner (Rådgivning) 
    • Tips og råd til kundene
  • Regnskapsførers og revisors utfordringer (bl.a. hvitvasking og utfylling kontroll av RF 1122B mot BF verdier med mer 
  • Transaksjoner med nærstående parter

Gjennomføring

Pris

Medlem: 3600,-
Ansatt i medlemsbedrift: 3800,-
Normalpris: 4600,-
eks. mva på nettkurs og på servering på stedlige kurs

  • Kursleder:
    Christian Hadler
    Revisor
  • Kursleder:
    Einar Granhaugen
    Revisor, regnskapsfører