Inspirasjon til godt lederskap

Her samler vi noen kilder som kan gi deg som leder inspirasjon og refleksjoner over ditt lederskap.

"Ledelse i vår tid - hva kreves?" Kravene til ledelse har endret seg. Og du må lede mer digitalt og fra distanse. Christine Lundberg Larsen, Adm.dir i Regnskap Norge, deler sine erfaringer og refleksjoner om distanseledelse.

"Effektivt lederskap" Morten Nilsen fra Not Yet skriver om hvilken kompetanse man trenger akkurat nå for å møte omstillingstider. Vet du hva som er verdifull kompetanse akkurat nå?
Kilde: Morten Nilsen, kursleder for Regnskap Norge

 

"Ledelse: Det handler ikke om deg" I Artikkelen skriver Amy Modglin: Noe av det beste med ledelse er at vi alle bringer noe eget til bordet. Hun fremhever at å sette medarbeidere foran seg selv som leder kan være nøkkel til suksess. Bli inspirert av hennes erfaringer!
Kilde: Forbes.com - skrevet av Amy Modglin

 

Les artikkelen: "En god leder leder seg selv – og inspirerer andre til å gjøre det samme"
Kilde: Ledernytt skrevet av Camilla Gullaksen

 

"Hva kjennetegner et godt lederskap?" gir deg noen gode innspill som gir mening å reflektere over. Kanskje får du bekreftet at mye av det du gjør er fornuftig, samtidig som du tar med deg et poeng eller to for videre utvikling av ditt eget lederskap.
Les artikkelen
Kilde: Ledernytt - skrevet av Lizbeth Iren Sæther Osnes

 

Hvordan er det å stå i endring og lede endringsprosesser?

Christine Lundberg Larsen, adm. dir. i Regnskap Norge, deltok nylig i podcasten "ALL IN" med Sigurd Granmark. Her forteller hun sin historie om å stå i endring og lede endringsprosesser.  

Hør podcast-episoden med Christine