Unikt lederprogram med fornøyde deltakere

Til nå har 40 bransjeledere gjennomført LederOppgjøret og deltakerne er svært fornøyde!

Tilbakemelding fra Aud Folland

 
"Etter mange år i ulike stillinger med og uten lederansvar tenkte jeg det var på tide å utvikle meg selv som leder. Jeg har ikke tatt noen lederutdanning tidligere. Dyktige kursholdere skapte stor takhøyde for prøving og feiling og rom for læring. De åpnet opp øynene mine for ulike måter å håndtere lederskap på. 
 
Det beste med hele kurset for meg er å bli bevist mitt eget lederskap og hvordan jeg ønsker at dette skal være. Jeg er glad for at jeg meldte meg på kurset og kan absolutt anbefale det til andre, enten man er leder eller ikke."
 
- Aud Folland i Kjeøy Regnskap AS
 

Dette sier andre deltakere:

 
“Alt har vært veldig bra. Jeg har blitt mer bevisst på mottaker I samtaler og hvordan jeg skal tilpasse kommunikasjonen til både kunder og ansatte. Jeg har blitt mer oppmerksom på hvordan vi jobber sammen I hverdagen opp mot bedriftens mål”. 
 
“Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang med alt jeg har lært! Jeg synes programmet har vært velig bra, spesielt tar jeg med meg dette med tilbakemeldingskultur.” 
 
“Dette har vært moro og lærerikt! Jeg har fått bedre fortståelse sepsielt rundt endringsprosesser og hvordan vi kan trene for å bedre våre presentasjoner”. 
 
“Jeg har fått masse gode verktøy! Jeg har blitt mer bevisst på hvordan kommunisere med meg selv og andre, og hvordan bruke åpne spørsmål. Jeg har fått et mer åpent sinn”. 
 
“Vi har fått mange konkrete verktøy å jobbe videre med, Jeg har lært mer om hvordan jobbe mot bedriftens mål og hvor viktig det er å trene for å bli bedre”. 
 
“Jeg har tatt i bruk flere teknikker allerede, spesielt I treninger og tilbakemeldinger. Alle modulene I programmet bygger veldig fint oppå hverandre.” 
 
“For å skape endring, må man endre seg selv!” 

Har du spørsmål om programmet?

Har du spørsmål om programmet kan du ta kontakt med Nils Woie, nils@regnskapnorge.no

Les mer