Rådgiverprogrammet

Bli en sertifisert rådgiver!

Regnskap Norges rådgiverprogram er et utviklingsløp for deg som jobber med regnskap og økonomi i et byrå eller i en virksomhet. Med en arbeidshverdag i endring er du mer enn noen gang kundens nærmeste rådgiver. Programmet gir deg økt trygghet i rådgiverrollen og bedre forståelse for hvordan du kan bidra til økt verdiskapning for din bedrift, dine kunder eller samarbeidspartnere.

Vil du bli bedre på kommunikasjon og relasjonsbygging?

Har du spørsmål om programmet? Send e-post til: camilla.kristiansen@regnskapnorge.no 

Påmelding Rådgiverprogram

Et program med fokus på relasjon og kommunikasjon

Vårt Rådgiverprogram er laget for både ansatte i regnskapsbyrå og regnskapsmedarbeidere internt i virksomheter. Det er et grunnleggende rådgiverprogram som fokuserer på relasjon og kommunikasjon, strukturer og metodikk som kan benyttes uansett fagområde.

Programmet består av 8-moduler og vi møtes fysisk over totalt 5 dager, det blir nettsamlinger i mellomperiodene, samt god oppfølging og støtte underveis. Siste modul er en sertifiseringsmodul med høytidelig avslutning og bevisutdeling.

Les mer om gjennomføring av programmet

Rådgiverprogrammet starter høsten 2019

Samlingene gjennomføres i Oslo med oppstart høsten 2019, og det er kun 20 plasser tilgjengelig pr. kull. Alle samlingene er lagt til Thon Hotel Arena på Lillestrøm, 1 stopp med tog fra Oslo S og Oslo Lufthavn. 

Hele programmet koster kr. 44 000,- eks mva. dette inkluderer kost og losji på fysiske samlinger, alt kursmateriell, webinarer, nettmøter og personlig oppfølging underveis. Prisen er eksklusive reise til lokasjon.