Fornøyde deltakere på Rådgiverprogrammet

Til nå har vi sertifisert 50 deltakere på Rådgiverprogrammet. Tilbakemeldingene har vært svært gode! Deltakerne på programmet gir en skår på 5,6 for gjennomføringen og 5,9 for den praktiske tilnærmingen og treningen underveis, hvor 6 er svært fornøyd.

Noen tilbakemeldinger:

- Anbefaler sterkt at alle i rådgivningsroller tar dette kurset. Det er også nyttig i forhold til diverse kommunikasjonssituasjoner i andre sammenhenger som rekruttering, forhandlingssituasjoner og salg blant annet. Dyktige instruktører og teamledere som vil bli savnet.

- Et veldig bra program med god progresjon fra start til slutt. Har hatt veldig bra utbytte av dette både i jobb og personlig. Måten programmet er løst på med digital gjennomføring passer veldig bra for bedrifter som ikke befinner seg sentralt på østlandet.

- Interessant og lærerikt program, gleder meg til jeg får tid til å begynne på toppen av kundelisten og ta kontakt med hver og en av kundene våre med en ny strategi og bevissthet til grunn!

 

 

Se intervju med Vetle Valsgård som var deltaker på kull 2 av Rådgiverprogrammet.

Rådgiverprogrammet kull 5

Nytt kull for Rådgiverprogrammet starter 25. oktober. Det er totalt 20 plasser - for å få best utbytte. Ta kontakt med Camilla Kristiansen dersom du har noen spørsmål. 

Les mer om programmet