Fornøyde deltakere på Rådgiverprogrammet

Til nå har vi sertifisert over 100 deltakere på Rådgiverprogrammet. Tilbakemeldingene har vært svært gode! Deltakerne på programmet gir en skår på 5,6 for gjennomføringen og 5,9 for den praktiske tilnærmingen og treningen underveis, hvor 6 er svært fornøyd.

Noen tilbakemeldinger:

- Anbefaler sterkt at alle i rådgivningsroller tar dette kurset. Det er også nyttig i forhold til diverse kommunikasjonssituasjoner i andre sammenhenger som rekruttering, forhandlingssituasjoner og salg blant annet. Dyktige instruktører og teamledere som vil bli savnet.

- Et veldig bra program med god progresjon fra start til slutt. Har hatt veldig bra utbytte av dette både i jobb og personlig. Måten programmet er løst på med digital gjennomføring passer veldig bra for bedrifter som ikke befinner seg sentralt på østlandet.

- Interessant og lærerikt program, gleder meg til jeg får tid til å begynne på toppen av kundelisten og ta kontakt med hver og en av kundene våre med en ny strategi og bevissthet til grunn!

- Dyktige kursledere med tung kompetanse og erfaring fra arbeidslivet, som er særs nyttig i et slikt program. Ikke minst har de et drivende engasjement som smitter over på deltakerne sammen med smilet og humoren deres.

- Veldig bra kurs som danner et bedre grunnlag for egenutvikling fremover i jobb og privat. 

- Høy kvalitet på faglig innhold, forelesere og gjennomføring. Merker større faglig tyngde på området kurset omfatter etter gjennomført kurs. Anbefales! 

- Kurset har gitt meg et helt nytt syn på hvordan man skal tenke, fremstå og behandle situasjoner ut mot kunder og andre mennesker man har noe form for kommunikasjon med. Kurset er virkelig å anbefale om du ønsker å utvikle dine evner til å forstå andre mennesker, kommunisere med dem og handle riktig.   

- Et utrolig lærerikt og givende program. Og en tankevekker ift å bli bevisst seg selv i samtaler, og konsekvensene det gir på godt og vondt :) 

- Var litt skeptisk i begynnelsen, men kursholdere er utrolig flinke, har lært masse, og ble mer komfortabel etter vært. Anbefales virkelig! 

Rådgiverprogrammet kull 7

Nytt kull for Rådgiverprogrammet starter 20. september. Det er kun få plasser igjen. Ta kontakt med Guro Trønnes Duberg dersom du har noen spørsmål. 

Les mer om programmet