Del din beste kundehistorie med 15 000 lesere

Av og til er det lov å skryte litt, av en kollega, av en kunde eller til og med av seg selv. Dette er en av de gangene, for vi er på utkikk etter gode historier fra din hverdag.

Del

Har du gjort eller bidratt til noe som har spart store penger eller masse tid for en kunde? Var bistand fra en av dine dyktige kolleger akkurat det som skulle til for at en kunde unngikk en pinlig blemme eller dyr tabbe? Har kollegaen din eller avdelingen din vært på kurs og utvidet tjenestespekteret til uttalt glede fra kundekretsen? Har dere tatt grep, ryddet opp, fikset, reparert eller ordnet i noe som har plaget dere lenge, og nyter nå herlige hverdager uten denne uværsskyen hengende over dere? 
 
Fortell oss om det! Vi setter nå sammen en sak til neste utgave av Regnskap og Økonomi, og vi vil veldig gjerne fortelle nettopp din historie til våre 15.000 lesere! 

Send en e-post til lene.naustvik.sundalskleiv@regnskapnorge.no med din historie, firmanavn og hvilken kunde historien vedrører (om nødvendig kan kunden anonymiseres) innen 1. februar.

Aktuelle kurs

Aktuelle kurs