Altinn - søk på tvers av aktører

I denne artikkelen får du informasjon om hvordan du søker på tvers av flere kunder.

Del

I den moderniserte utgaven av Altinn er det fortsatt mulig å gjøre søk på tvers av flere aktører. Som aktør regnes enten fysisk person eller enhet i Enhetsregisterets forstand.

Vi har etter forespørsel mottatt en orientering fra Altinn sentralforvaltning om hvordan søket fungerer. Nedenfor gjengir vi orienteringen.

For brukere som kan representere flere aktører, er det mulig å søke på tvers av innboksene til flere aktører. For å gjøre dette, må du gå til siden der du velger hvem du vil representere (via lenka Vis alle aktører). Her ligger det et valg som heter Søk for flere aktører.

Finn søk på flere aktører

I dette søket kan du i tillegg til søkemulighetene som finnes under avansert søk i en enkelt innboks, også angi hvilke aktører du ønsker treff for. På denne måten kan du sette opp søk som finner de samme elementene som det gamle avanserte søket gjorde.

I likhet med hva som gjelder søk i en enkelt aktørs innboks, er det også for søk på tvers mulig å lagre søkene slik at du kan gjenta dem ved behov. 

Søk på flere aktører

Å filtrere innboksen(e) etter hvilken etat som er avsender/mottaker eller å søke etter de Altinn-interne referansenumrene for utførte innsendinger var funksjonaliteter som var så lite brukt at de per nå ikke er videreført.

Les mer: Altinn - hvordan finne frem i innboksen

Aktuelle kurs

Aktuelle kurs