Bli utstiller på fagdag

Fagdagene til Regnskap Norge har i løpet av de siste årene vokst veldig i oppslutning. Allerede i 2015 passerte vi over 25 000 kursdøgn. Vårt mål er å vokse videre.

Fagdagene er en godt etablert arena ikke bare for kompetanseheving blant våre medlemmer, men også for revisorer, bankansatte, og økonomiansvarlige i bedrifter. Den arenaen som disse skaper er også veldig interessant for deg som er leverandør til bransjen.

Et bedre sted å selge sine produkter til våre bransje kan man se langt etter, her møtes gamle og nye kunder, relasjoner bygges og deltagelse gir fremtidig vekst.

Antall utstillere har også økt i takt med tilslutningen på kursdeltagere. Dette er en utfordring for oss som arrangør, men vi arbeider hele tiden for å finne de optimale løsninger for våre kunder. Vi ser imidlertid at vi flere steder når et metningspunkt når det gjelder utstillerplasser, det er derfor viktig at man er tidlig ute med å bestille plass.

Vi ønsker alle velkommen til å bestille plass på fagdagene i 2019.

Informasjon og påmelding:
Ta kontakt på epost til Torgeir Sundgot  eller på mobil: 405 47 770

 Gå til bestillingsskjema

 

Hvordan er livet som utstiller hos Regnskap Norge
Hva mener en utstiller om det å være utstiller?

"Vi har deltatt på Regnskap Norge Fagdager over hele landet i mange år. En stor andel av våre kunder er regnskapskontorer. Fagdagene er derfor en ypperlig arena for å treffe våre kunder og potensielle kunder. Fagdagene  gir oss nærkontakt med bransjen og markedet. Det er viktig for oss å innrette vår virksomhet som programvareleverandør i takt med utviklingen i bransjen. På denne måten kan vi være en bidragsyter til videreutvikling  og endringer av bransjen." 
Ola Odden i Visma Software AS