Fagdager 2021 - vil du bli utstiller?

Fagdagene er en godt etablert arena ikke bare for kompetanseheving blant våre medlemmer, men også for revisorer, bankansatte, og økonomiansvarlige i bedrifter. Her får utstillere vist seg frem for hele regnskap- og økonomibransjen. I 2019 hadde vi over 8000 kursdeltakere fordelt på 19 lokasjoner i Norge. Vi regner med å få godt besøk i år etter et tøft år med lite fysiske arrangementer i 2020. Det er nå mulig å reservere utstillerplass til fagdagene 2021!

Priser og betingelser i 2021
Prisen for en fagdag uke i Oslo er Kr. 15.000,- eks mva. På øvrig steder Kr. 11.000,-eks mva. Faktura sendes fra Regnskap Norge.

Avbestilling kan skje kostnadsfritt inntil 30 dager før en påmeldte Fagdagsuke (arrangementet). Følgende rabattsatser gjelder: 10% rabatt fra og med 5—8 fagdag uker. 15% rabatt ved 9 eller flere fagdag uker.


Om du ønsker mere informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med Torgeir Sundgot  eller på mobil: 405 47 770 

 Gå til bestillingsskjema

 

Hvordan er livet som utstiller hos Regnskap Norge
Hva mener en utstiller om det å være utstiller?

"Vi har deltatt på Regnskap Norge Fagdager over hele landet i mange år. En stor andel av våre kunder er regnskapskontorer. Fagdagene er derfor en ypperlig arena for å treffe våre kunder og potensielle kunder. Fagdagene  gir oss nærkontakt med bransjen og markedet. Det er viktig for oss å innrette vår virksomhet som programvareleverandør i takt med utviklingen i bransjen. På denne måten kan vi være en bidragsyter til videreutvikling  og endringer av bransjen." 
Ola Odden i Visma Software AS