Har du en god innovasjonshistorie?

– bli med i et bokprosjekt om innovasjon i bedrifter!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Regnskap Norge er invitert til å bidra med et eksempel på innovasjon i regnskapsbransjen. Hensikten er vise hva innovasjon kan dreie seg om i praksis og inspirere regnskapsbedrifter til å gripe konkrete muligheter de ser. Bedriftseksemplet skal inngå i et bokprosjekt om praktisk innovasjonsarbeid i norske bedrifter. Innovasjonshistoriene fremstilles i tegneserieformat. 

Vi vet at mange av våre medlemsbedrifter jobber med gode utviklingsprosjekter og har spennende historier å formidle – historier som andre kan bli inspirert av og lære av.

Dersom du som medlemsbedrift i Regnskap Norge deltar med et praktisk eksempel på innovasjon, vil det bli laget en kort film om prosjektet som vi har planer om å presentere på arrangementet OVERSKUDD 2017, 21.–22. september.

Kostnaden for deltakelsen i prosjektet vil dekkes gjennom en andel som Regnskap Norge betaler og en andel som medvirkende regnskapsbedrift betaler.  

Det er Innoco, ved grunder Sjur Dagestad, som leder bokprosjektet.

Medlemsbedrifter i Regnskap Norge som synes dette virker spennende og vil vite mer kan kontakte rådgiver Jørgen Lund på mobil 92047835 eller e-post jorgen.lund@regnskapnorge.no.

Frist for å melde interesse for å delta er til og med uke 14.