Her er finalistene til prisen Årets overskudd 2019

Vi gratulerer Bjørg Dalane, Åslaug Stadheim Ese og Henning Grindstuen!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Bjørg Dalane, Concepta Partner, Åslaug Stadheim Ese, Accountor – Økonomi Sogn og Henning Grindstuen, Otta Regnskapskontor AS, er årets finalister til prisen Årets overskudd.

Regnskap Norge deler for tredje gang ut prisen Årets Overskudd og ønsker å fremheve gode bidragsyterne i bransjen.

Blant de nominerte til Årets Overskudd 2019 har juryen nå kåret tre finalister. Teksten til hver finalist er hentet fra nominasjonene:

Bjørg Dalane, Concepta Partner AS 

«Hun får frem viktigheten av de mellommenneskelige forholdene, relasjonen mellom medarbeidere og med kunder.»

Spesielt vil kollegene fremheve tilstedeværelsen og det genuine engasjementet hun viser for at de skal utvikle seg og blomstre – individuelt og som ett team. Hun er oppriktig interessert og stiller gode spørsmål til både kunder og kollegaer. Hennes evne til å lytte og ta tak i svarene hun får, trekkes frem.

Bjørg tar mange modige valg, er ikke redd for utfordringer. Hun deler erfaringer, som er med å skape åpenhet og en «delingskultur».

Åslaug Stadheim Ese, Accountor – Økonomi Sogn AS 

«Ho er eit ekte ja-menneske! Om noen kunder eller andre trenger hjelp i en fart, eller det er sykdom, finner hun alltid tid til å hjelpe.»

Åslaug startet for seg selv for 30 år siden med skrivemaskin. I dag er de ni ansatte fordelt på to kontorer. Hun er svært opptatt av at kontoret skal ha de beste og mest moderne løsningene. At de ligger langt fremme når det gjelder automatisering og har gode løsninger er viktig.

Åslaug setter seg aldri ned og sier «nå er vi i mål», og har en enorm kapasitet.
Når hun er ferdig på jobben venter en stor bringebærgård hjemme.

Henning Grindstuen, Otta Regnskapskontor AS

«Han har mye av æren for at vi kan levere noe ekstra til alle våre kunder.»

Henning Grindstuen er selve betegnelsen på hel ved – oppleves ekte og står rakt opp for sine verdier, og har stor tillit både hos kollegaer og kunder. For å opprettholde verdiskapningen og virksomhetens konkurranseevne i en digital verden er Henning en fantastisk ressurs, i tillegg til at han er faglig dyktig.

Juryen

Juryen består av administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, styreleder i Regnskap Norge, Peer Veiby og daglig leder for Økonomisenteret, Kari-Anne Borch.

Prisoverrekkelse

Årets Overskudd offentliggjøres på Overskudd 2019, og prisen deles ut under festmiddagen tirsdag 3. september.

Vi gleder oss!