Oppfordring: Hvem skal du nominere til Årets Overskudd?

Flere har lurt på hva som kreves og hvem vi ser etter.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Linn Murray i Økonomisjef til leie mottok prisen Årets Overskudd i 2018 og får gratulasjonsklem av administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen.

Regnskapsbransjen opplever stor endring og består av mange ulike virksomheter med enda flere ulike kunder. Vi er store, vi er små. Vi er veldig fremoverlente, og ikke fullt så fremoverlente. Og vi er alle i samme bransje. Det er viktig å samles og bygge stolthet. Sammen løfter vi bransjen og når nye høyder.

Mange enkeltpersoner bidrar sterkt til dette løftet. Disse har gjerne pågangsmot, utholdenhet, ser løsninger der andre nesten ikke orker mer, har ofte et smil på lager og evne til å lytte. De bidrar til et godt miljø, også i tøffe tider.

Hvem?

Hun eller han på kontoret som kommer med de gode ideene – og i tillegg vet hvordan de kan settes i live. Hun eller han som gikk i bresjen eller stod fjellstøtt da det gjaldt. Hun eller han som inspirerer andre og tilfører energi på arbeidsplassen. Denne personen ser vi etter!

Why?

Bli med på å løfte frem hverdagsheltene våre som er med på å forme bransjen for fremtiden! De fortjener heder og ære, og prisen Årets Overskudd er med på å synliggjøre heltene og bygge stolthet i bransjen.

Fyll ut skjemaet og nominer innen 20. august. Prisen deles ut under festmiddagen 3. september på Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen.

Man må ikke være påmeldt konferansen for å nominere eller bli nominert. 

Premie

I tillegg til heder og ære, er premien en coaching-pakke fra Regnskap Norges forretningsutviklingsprogram til en verdi av 30 000 kroner.