Oppfordring: Hvem skal du nominere til Årets Overskudd?

Hva kreves, hvem vi ser etter – og hvorfor har vi denne prisen?

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Linn Murray i Økonomisjef til leie ble kåret til Årets Overskudd i 2018 og fikk gratulasjonsklem av daværende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen.

Regnskapsbransjen opplever stor endring og består av mange ulike virksomheter med enda flere ulike kunder. Vi er store, vi er små. Vi er veldig fremoverlente, og ikke fullt så fremoverlente. Og vi er alle i samme bransje. Det er viktig å samles og bygge stolthet. Sammen løfter vi bransjen og når nye høyder.

Mange enkeltpersoner bidrar sterkt til dette løftet. Disse har gjerne pågangsmot, utholdenhet, et smil på lager, evnen til å lytte og finne løsninger. De bidrar til et godt miljø, også i tøffe tider.

Prisutdelingens formål er å løfte frem de gode historiene i bransjen, bygge stolthet og inspirere.

Vi heier på hverandre!

Hvem?

Årets Overskudd er en person som er verdifull for både kunder og kollegaer, som jobber målrettet og strategisk.

Denne personen kommer med de gode ideene – og vet i tillegg hvordan de kan settes i live. Hun eller han gikk i bresjen eller stod fjellstøtt da det gjaldt. Hun eller han inspirerer andre og tilfører energi på arbeidsplassen.

Prisen bidrar til å bygge stolthet i bransjen

I forbindelse med konferansen Overskudd trekker Regnskap Norge frem og hyller en person som har vært en særlig inspirasjon for sine kolleger, som også kan være til inspirasjon for flere i bransjen.

Vi ønsker å bidra til at medlemsbedriftene bygger stolthet og en kultur hvor de ansatte heier hverandre frem. Prisen deles ut under konferansen Overskudd, Norges viktigste regnskapskonferanse, som går av stabelen 15. september.

Fyll ut skjemaet og nominer innen 15. august. 

Man må ikke være påmeldt konferansen for å nominere eller bli nominert. 

Premie

I tillegg til heder og ære er premien en dag med coaching, ledet av Solid Utvikling, til en verdi av 20 000 kroner. Solid Utvikling får veldig gode evalueringer fra våre deltakere på Rådgiverprogrammet og LederOppgjøret – og kjenner bransjen vår godt.