Årets Overskudd 2019

Vi gratulerer vinneren Bjørg Dalane!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Vinneren av Årets Overskudd 2019. Foto: Facefirst

Bjørg Dalane mottok prisen under festmiddagen på Regnskap Norges jubileumskonferanse Overskudd 2019.

– Jeg er takknemlig, stolt og ydmyk. Å bli nominert til denne prisen av kollegaene mine betyr veldig mye. Prisen skal henge på kontoret hvor alle kan se den, og den deler vi sammen, sa Bjørg Dalane da hun ble spurt om hvordan det føltes å vinne prisen.

Vinneren er nysgjerrig, ansvarsfull, modig og engasjert

Det var en samlet kollegagjeng som valgte å nominere lederen sin til prisen Årets Overskudd.

Kollegaene i Concepta Partner AS hyller Bjørg for sin tilstedeværelse og det genuine engasjementet hun utviser for at de skal utvikle seg og blomstre – både individuelt og som team. Hun beskrives som oppriktig interessert, og stiller gode spørsmål til både kunder og kollegaer. Hennes evne til å lytte og ta tak i svarene hun får, trekkes også frem.

Vinneren av Årets Overskudd 2019 er modig og ikke redd for utfordringer. Hun deler ivrig egne erfaringer, noe som bidrar til åpenhet og en «delingskultur» på arbeidsplassen.

3 finalister

De tre finalekandidatene på scenen tirsdag kveld var Bjørg Dalane (Concepta Partner AS), Henning Grindstuen (Otta Regnskapskontor AS) og Åslaug Stadheim Ese (Accountor – Økonomi Sogn AS).

Prisen bidrar til å bygge stolthet i bransjen

Regnskap Norge delte for tredje gang ut prisen Årets Overskudd under jubileumskonferansen Overskudd 2019. Prisen fremhever gode bidragsytere i bransjen som inspirerer sine kolleger, og som kan være til inspirasjon for flere i bransjen. Vi ønsker å bidra til at medlemsbedriftene bygger stolthet og en kultur hvor de ansatte heier hverandre frem.

Prisen er en coaching-pakke fra Regnskap Norges forretningsutviklingsprogram til en verdi av 30 000 kr.

Juryen

Juryen bestod av administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, styreleder i Regnskap Norge, Peer Veiby, og daglig leder for Økonomisenteret, Kari-Anne Borch.