Årsmøtet er rett rundt hjørnet

Neste uke er vi mange som sees i Trondheim – og vi blogger fra bartebyen!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Neste uke braker det løs! Da inntar Regnskap Norge Trondheim, og vi gleder oss veldig til å møte deg! Vi skal se nøye på hva fremtiden bringer, men vi skal også ha det veldig hyggelig sammen med gode bransjekollegaer.

Regnskap Norges årsmøte arrangeres ved Clarion Hotel & Congress i Trondheim 15.–17. juni. Sitter du fortsatt på gjerdet, er siste mulighet for å melde seg på fredag 10. juni innen kl. 16.00. 

Åpen post

Årsmøtet er Styrets møte med medlemmene, og en viktig medlemsarena for å få innspill til foreningens arbeid. I forkant av Generalforsamlingen stiller vi derfor følgende spørsmål:

  1. Hva synes du er det viktigste en forening som Regnskap Norge kan gjøre for sine medlemmer i fremtiden?
  2. Hva brenner du for som regnskapsfører, og hva ønsker du at Regnskap Norge kan hjelpe deg med som medlem og næringsdrivende? 

Vi legger opp til en liten workshop før forslagene blir lagt frem for Styreleder. Se mer informasjon i Generalforsamlingspapirene og e-post som blir sendt ut til deltakerne. 

Vi blogger fra Årsmøtet! 

Har du ikke anledning til å delta på arrangementet kan du følge vår årsmøteblogg, hvor vi formidler inntrykk, stemningsbilder og tar temperaturen på Årsmøtet 2016. 

Følg årsmøtebloggen.  

Utstillere

Systemleverandørene er viktige bidragsytere i utviklingen av regnskapsbransjen. Vi er veldig glade for at vi i år har med oss hele 32 utstillere på stand. Benytt pausene til å slå av en prat!

Fullstendig oversikt over deltakende utstillere