Brenner du for regnskapsbransjen?

Valgkomiteen oppfordrer deg til å ta et verv, vi jobber med forslag til EHF-standard og Rådgiverprogrammets andre kull er i gang.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Valgkomiteen. F.v.: Geir Høydalsvik, Ingun Aalborg Aas, Laila Hetland og Jostein Kvendset

Regnskap Norge er en medlemsstyrt organisasjon med mange tillitsvalgte. Foreningens styre og utvalg spiller en viktig rolle i å sørge for kvalitet og gode standarder, tale medlemmenes interesser og sikre gode rammevilkår for bransjen.

Ønsker du å gjøre en innsats for bransjen? Vil du være en pådriver for å utvikle regnskapsbransjen? Vil du jobbe for interessene til regnskapsførerne og kundene deres? Vil du bidra i påvirkningsarbeid mot myndighetene? Søker du personlig utvikling, og utvidelse av nettverket ditt? Brenner du for regnskapsbransjen? Da kan et verv i styret, valgkomiteen eller disiplinærutvalget være svaret! 

Valgkomiteen er stadig på utkikk etter medlemmer som vil påta seg verv i foreningen. Om du selv er interessert eller kan anbefale andre bransjekollegaer til et verv i foreningen – meld din interesse!

EHF – bedre visning

Etter et initiativ fra Regnskap Norge, startet arbeidet med å jobbe frem et forslag til ny standardvisning av EHF-faktura denne uken.

Tre regnskapsførere fra Regnskap Norge Digitalt forum, Digitaliseringsdirektoratet, systemleverandører og fakturautstedere skal jobbe sammen med oss.

Vi vet at flere systemleverandører jobber med egne visningsløsninger, men de er fremdeles interessert i at vi kommer med et forslag. En god visningsstandard vil være nyttig for de regnskapsførerne som jobber i flere ulike systemer i løpet av en arbeidsdag.

Rådgiverprogrammet – hvordan lykkes med rådgiverdialog for regnskapsbransjen

Andre kull av Rådgiverprogrammet ble akkurat sparket i gang. Samtidig nærmer eksamen seg for første kull, som sertifiseres i mars.

Rådgiverprogrammet kull 1 sertifiseres i mars
Rådgiverprogrammets første kull, som sertifiseres i mars i år.

Programmet har blitt godt mottatt i bransjen og fått veldig gode tilbakemeldinger. En av deltakerne vi snakket med om utbyttet fra programmet, uttalte at han var imponert. – Dette er noe helt annet enn jeg har opplevd tidligere … Jeg tar med meg helt konkrete verktøy for hvordan jeg kan jobbe proaktivt ut mot kundene mine slik at de opplever både økt verdi og bedre service fra oss.

Det er en motiverende tilbakemelding!

Rådgiverprogrammet gir trygghet i rollen og styrker relasjons- og kommunikasjonskompetanse. Målet er å oppnå bedre relasjoner gjennom å mestre alle faser i kundedialogen, bli en bedre lytter og stille de rette spørsmålene.

Nye kull starter opp fra høsten, så følg med på nettsidene våre!

Hilsen
Christine