Christine Lundberg Larsen, ny administrerende direktør i Regnskap Norge

Christine Lundberg Larsen (44) er ansatt som ny administrerende direktør. Lundberg Larsen har bakgrunn som revisor hos Pricewaterhouse Coopers og har hatt ulike roller i Gjensidige, senest som direktør for utgående salg.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

– Lundberg Larsen har omfattende erfaring med kulturbygging, endringsreiser og innovasjon. Dette, kombinert med hennes arbeid med digitalisering i forsikringsbransjen, gjør henne til en meget godt rustet og riktig profil for regnskapsførerbransjen og skiftet vi står overfor. Vi er svært glade for å få henne inn som toppleder i Regnskap Norge, sier styreleder Johan-Thomas Hegdahl i en kommentar til ansettelsen.

Christine Lundberg Larsen er utdannet revisor fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og har senere studert innovasjonsledelse ved NTNU og tatt masterprogram i samspill og ledelse på BI. Hun jobbet fire år som revisor hos Pricewaterhouse Coopers Trondheim, før hun i 2002 kom til Gjensidige. Der jobbet hun med salg i Divisjon Privatmarked, i ulike lederroller de siste 10 årene. Hun har opparbeidet seg tung erfaring med forbedringsprosesser og å lede gjennom endringer, og hun holder foredrag om ledelse og medarbeiderskap.

Lundberg Larsen har gjennom sin lange erfaring med salg og relasjonsbygging forstått og predikert viktigheten av kunden og kundetilfredshet. Dette er alltid utgangspunktet i hennes strategiske arbeid med fremtid, endring og innovasjon. Siden mai 2015 har hun hatt rollen som Direktør Utgående Salg.

– Jeg ser virkelig fram til å starte i Regnskap Norge – dette er drømmejobben! Her får jeg kombinert min kjernekompetanse som økonomisk rådgiver med relasjonsbygging, kundefokus, ledelse og endring. Den omstillingsprosessen regnskapsbransjen står overfor er krevende, men byr samtidig på mange muligheter. Jeg har klokketro på at regnskapsføreren og bransjen som helhet evner omstillingsarbeidet vi står overfor. Jeg gleder meg virkelig til å bidra i dette arbeidet, sier en engasjert og motivert Christine Lundberg Larsen.


Kontaktperson:
Styreleder, Johan-Thomas Hegdahl, 992 51 458,
epost: johan.thomas.hegdahl@adwice.no