Christines hilsen uke 10

Elektronisk avstemning, påstander uten hold i media og ny rabattmodell på nettkurs.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Christian og Ragnhild forbereder gjennomføring av generalforsamling.

Digital avstemning og streaming

Fremover vil avstemning på generalforsamlingene skje elektronisk. Elektronisk avstemning legger til rette for at mange flere medlemmer kan delta og påvirke, uten å være avhengig av å ta turen til Oslo eller det stedet møtet avholdes.

Vi vil også streame møtene, så du som medlem kan få med deg det som skjer selv om du befinner deg et helt annet sted.   

Vi har satt opp en landingsside med informasjon om gjennomføringen av ekstraordinær generalforsamling 22. mars.

Regnskap Norge i media

– I dette yrket ser vi at det stadig blir vanskeligere å få seg jobb. Oppgavene vil i fremtiden etter all sannsynlighet bli mer eller mindre helautomatisert, sa en karriereveileder om regnskapsførere i media for kort tid siden.

Dette er ikke det første tilfellet hvor noen spår at yrket vil dø ut som en følge av automatiseringens inntog, og til felles med de andre tilfellene bidrar nok mangel på kunnskap om tjenestene vi faktisk leverer, og hvordan digitaliseringen bidrar til at vi kan levere enda mer verdifulle tjenester enn tidligere, til at noen drar litt kjappe slutninger.

Oppdragsmengden har økt og undersøkelser viser at bransjen sliter med å få nok kvalifisert arbeidskraft. Vi har igjen kommet med tilsvar til påstandene i nyhetssaken Regnskapsførerne kommer ikke til å forsvinne.

Rabattmodell på nettkurs

Siden nettkursene ble lansert i 2013 har vi hatt en eventyrlig vekst. I 2017 solgte vi nesten like mange nettkurs som stedlige kurs, og utviklingen går i retning av større konkurranse og bedre teknologiske læringsprodukter. Vi har derfor jobbet mye med å støpe fremtidens kompetansetilbud for medlemmer og bransjen.

Dette har vært en prosess hvor vi har lyttet aktivt til deres ønsker og behov, og lært mye om hva dere forventer av oss som kurs- og kompetanseleverandør. Et av de viktigste innspillene er at vi må tilby gode priser og betingelser til alle lojale kurskunder uavhengig av virksomhetens størrelse.

I løpet av årets kurssesong lanserer vi en helt ny rabattmodell på nettkurs. Med den nye modellen får alle medlemmer mulighet til å forhåndskjøpe kurstimer til rabatterte priser. Kurstimene kan benyttes fritt i virksomheten, og har en varighet på 2 år.

Vi håper rabattsystemet blir godt mottatt, og at du opplever at Regnskap Norge tar tilbakemeldingene vi får fra deg som medlem på alvor.