Christines hilsen uke 23

Styrket kapasitet på fagsupport og kompetanse!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Thea Gjesdahl Klepp og Grete Jønland Vistnes

Forrige uke startet Thea Gjesdahl Klepp som markedsansvarlig for våre kompetanseprodukter.

Hun skal blant annet hjelpe oss med å synliggjøre tilbudet ut mot dere medlemmer og medlemsbedrifter. Thea har blant annet erfaring med digitalmarkedsføring, ett område både foreningen og bransjen har mye å lære om.   

Større kapasitet på fagsupporten

Vi gleder oss også over å ønske Grete Jønland Vistnes velkommen hos oss. Grete skal gi medlemmene våre fagstøtte innen regnskap, skatt og avgift. Hun skal i tillegg skrive fagartikler og bidra til å utvikle kurstilbudet vårt.

Regnskap Norge har som mål å bli best på medlemsorientering. I fjor utvidet vi åpningstiden på fagsupporten. Nå, med ansettelsen av Grete, øker vi kapasiteten. For deg som medlem betyr det større tilgjengelighet og raskere svar på fagrelaterte spørsmål.

Grete har lang erfaring både fra det private og offentlige. De siste 6 årene har hun jobbet i Skatteetaten, hvor hun i hovedsak arbeidet med merverdiavgift. Ta vel imot vår nye rådgiver innen RSA!

Besøk ERFA Trøndelag Sør, ERFA Harstad og ERFA Tromsø

Hans Ellefsen besøkte tirsdag ERFA Trøndelag Sør i tradisjonsrike lokaler ved Løkken Verk i Meldal. 

I tillegg til ERFA-gruppens strategiske time og eget årsmøte, var temaet prismodeller i regnskapsbransjen og diskusjon rundt de foreslåtte vedtektsendringene. Timefakturering er fremdeles en dominerende modell, og gruppen diskuterte forskjellige modeller og tiltak, herunder bevisstgjøring av hva som er rådgivningsarbeid, kundesammensetning og bransjespesialisering.

Vi fikk også innspill til Regnskap Norge om å jobbe for bedre prosesser rundt arbeidsgivers refusjon av sykepenger og se på utfordringer med skattekortnedlasting for ansatte på alle kunder, noe som kan ta mye tid i enkelte regnskapssystemer.

Ragnhild og jeg tok denne uken turen nordover for å møte ERFA-grupper i Tromsø og Harstad. Her snakket vi om status i bransjen og om å være i endring. Foreningens nettverk, Årsmøte og Overskudd 2018, stod også på agendaen.

Vi takker for at vi fikk besøke svært engasjerte medlemmer og kommer gjerne igjen!

ERFA Harstad og Tromsø