Christines hilsen uke 32

Vi styrker vår kompetanse med tre nye kolleger, og ser frem til en spennende debatt med skattedirektøren på Arendalsuka.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Cathrine Berget, Jonas Eriksen og Torgeir Sundgot.

Vi starter høsten med å styrke vår kompetanse med 3 nye kolleger!

Torgeir Sundgot er ansatt i kompetanseteamet med ansvar for produkter og tjenester. Han vil bruke mye tid ute hos medlemmene for å kartlegge ønsker rundt forbedringer av løsningene våre. 

Cathrine Berget er ansatt i kompetanseteamet med ansvar for å utvikle våre eksisterende kompetanseprogram. Hun vil også lede arbeidet med å skape nye program for regnskapsbransjen, samt sikre at kvaliteten på leveransene er høye.

Jonas Eriksen er ansatt på medlemssenteret. Han har lang erfaring med kundeservice, relasjon og kundereise. Hans erfaringer og kompetanse til teamet vil bidra sterkt til vårt mål om å bli Norges mest medlemsorienterte bransjeorganisasjon.

Innspurt til Arendalsuka og streaming av debatt

Neste uke går Arendalsuka av stabelen, og denne uken har vi blant annet filmet flere videosnutter som publiseres fortløpende i sosiale medier for å løfte aktuelle områder innenfor temaet rettssikkerhet for skattytere.

Regnskap Norge inviterer til debatt onsdag 15. august kl. 13 med skattedirektøren og sentrale politikere under Arendalsuka – om et komplisert regelverk, myndighetenes utvidede hjemler, begrenset veiledningsplikt til skattyterne, restanser i klagebehandling og klageadgangen forøvrig. Vi ser på løsninger som vil være med på å styrke tilliten til myndighetene og sikre en rettferdig behandling for alle.

Vi vil livestreame debatten, så alle interesserte kan få den med seg – både under og etter arrangementet.

Gå til landingsside for livesending av debatten.

CEO-møte i Nordic Accountant Federation

Denne uken har jeg vært i Helsinki med lederne for foreningene i Finland og Sverige. Vi planlegger årlig fellesmøte for styrene, denne gangen med utvidet mulighet til å delta for medlemsvirksomheter som ønsker å ekspandere i Norden og Europa. Her vil de nordiske markedene presenteres, i tillegg til en grundig gjennomgang av markedsmulighetene i Tyskland, Spania, Nederland, Italia og Frankrike.

Antti Soro, Christine Lundberg Larsen og Roland Sigbladh under CEO-møte i Nordic Accountant Federation i Helsinki