Christines hilsen uke 5

Vårt splitter nye studio ble denne uken innviet med live-webinar. Vi er storfornøyde med over 1 100 påmeldinger!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

1 100 påmeldte og 1 700 avspillinger av webinaret

Mandag gikk vi live med webinaret «Dokumentasjon av regnskapet» med Helge Mass Andersen. Vi er målløse over at så mange benket seg fast foran skjermen i morgentimene. Det har også vært morsomt å høre at folk på flere kontorer satt sammen for å følge webinaret.

Webinaret ble sett i fellesskap hos Adacc Regnskap Oslo.

Takk for oppmøtet og engasjementet alle sammen! Vi håper at dere fikk mye nyttig informasjon som dere kan bruke når det skal tilrettelegges til årsoppgjøret.

Jeg vil også takke Helge som gjorde en fremragende jobb. Sprek som han er, nølte han ikke med å være cowboy for en dag. Det dere lærte om på webinaret er, som Helge sier det selv, «indrefileten» i nettkurset «Tilrettelegging til årsoppgjøret». Nettkurset er 7 timer langt og går grundigere til verks.

Faktisk er det rekord i foreningens historie, og for Smartcom – vår leverandør av livestreaming, å samle så mange mennesker til ett arrangement. Det er vi stolte av, og det gir mersmak!

Nils og jeg snakker om webinaret i etterkant:

Nytt studio, nye muligheter

I flere uker har medarbeidere og arbeidsfolk stått på for å gjøre om et av møterommene våre til et profesjonelt studio. Studioet ble innviet med mandagens webinar, og derfor var det stas at webinaret ble en så stor suksess.

Fremover vil vi aktivt bruke studioet vårt. Vi kommer til å holde enda flere webinarer og vil produsere videoer som er nyttige og interessante for deg. Snurr film!

Hva skifter ved det digitale skiftet?

Torsdag i forrige uke var Hans Ellefsen, leder for teknologi og innovasjon i Regnskap Norge, keynote speaker på Computerworlds årlige arrangement CIO Forum for Regnskap.

100 deltakere, bestående av regnskaps- og IT-ansvarlige, i virksomheter og fra regnskapsbransjen, fikk høre Regnskap Norges betraktninger rundt bransjens fremtid fra et teknologisk perspektiv. Innlegget var basert på artikkelen «Hva skifter ved det digitale skiftet?».

Forretningsutvikling i aksjon

Bjørn Myhrvold og Morten Aasen besøkte denne uken TF-regnskap AS på Tau. Her fikk de et innblikk i TF-regnskap AS sitt arbeid med forretningsutvikling, et opplegg i regi av Regnskap Norge. For TF-regnskap AS har ekstern hjelp til utviklingsarbeidet vært avgjørende for gjennomføringskraften.

Medarbeiderne i TF-regnskap AS er veldig positive til opplegget og viser høyt engasjement i det å forme fremtiden. Arbeidet med forretningsutvikling treffer godt de mulighetene som TF-regnskap AS ser for seg fremover. Sjekk om dette kan være interessant for din virksomhet!

Årsmøte og Overskudd 2018

Vi er allerede i gang med å planlegge og sette programmet for Årsmøte og Overskudd 2018, og gleder oss til å følge opp suksessen. Hold av datoene:

Årsmøte: 13.–14. juni, Hotel Expo Fornebu
Overskudd 2018: 19.–20. september, The Qube – Gardemoen