Christines hilsen uke 8

I 2018 slår vi igjen på stortrommen og arrangerer både Forenklingskonferansen, Årsmøte og Overskudd. Planleggingen er i gang for fullt!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Her er noen av våre gode kollegaer i Regnskap Norge på Årsmøte 2017.

Fremtidens regnskapsbransje

Forrige fredag snakket Hans Ellefsen, leder for Teknologi og innovasjon, foran regnskaps- og revisjonsstudentene på Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Vestfold og Campus Bø via videooverføring. Temaet for foredraget var «Digitalisering, fremtidens regnskapsbransje og kompetansebehov».

Det er gøy å høre at studentene er nysgjerrige på mulighetene som ligger i regnskaps- og revisjonsbransjen!

Budskapet til Hans er at det dreier seg om mennesker og forretningsmodeller, ikke ene og alene om teknologi.

Forenklingskonferansen 2018

Planleggingen av Forenklingskonferansen 2018 er i gang, og vi er 100 % sikre på at årets program blir like bra som i fjor, om ikke bedre.

Vi gleder oss til å sparke i gang Forenklingskonferansen i 2018, som blir den femte. Konferansen arrangerer vi i samarbeid med NHO og Revisorforeningen. At vi er tre som står bak, gir konferansen ekstra styrke.

Forenklingskonferansen ble arrangert for første gang i 2014. Konferansen samler myndigheter og næringsliv, og oppfordrer til og setter rammene for dialog om rammebetingelser og hva som skal til for å gjøre hverdagen og bedriftslivet enklere.

Agendaen har opp gjennom årene bestått av en rekke ulike temaer og vinklinger, og vi har hatt mange betydningsfulle gjester – både fra inn- og utland. Både næringsminister, kommunalminister og skattedirektør er blant dem som har gjestet oss.

Årets Forenklingskonferanse vil bli holdt i september. Mer informasjon kommer snart.

Arrangementene du ikke vil gå glipp av

Denne uken har vi jobbet videre med programmene for to av årets store arrangementer; Årsmøte 2018 og Overskudd 2018. Programmene begynner å ta form, og du vil bli tilsendt invitasjon og nærmere opplysninger når våren nærmer seg.

Du kan allerede nå holde av datoene:

Årsmøte 2018 – Hele Norges Økonomisjef

12.-14. juni, Quality Hotel Expo, Fornebu

Overskudd 2018 – Det er DIN tur!

19.-20. september, The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Møte i Disiplinærutvalget

Disiplinærutvalget avholdt nylig årets første møte. Fire kundeklagesaker ble behandlet under møtet.

Et kjennetegn ved flere av sakene, er at de ofte kunne vært unngått gjennom bedre og tydeligere kommunikasjon mellom regnskapsfører og kunden.

Vi kommer til å samle sammen og fortelle om hvilke typer saker utvalget mottar, hvilke vurderinger utvalget gjør og hva vi og dere kan lære av sakene når disse er ferdigbehandlet.

Utvalget møtes 2-3 ganger i året og består av leder Ingebjørg Harto og medlemmene Marith Størseth og Simon Dahl. Heidi Sulusnes i Regnskap Norge er utvalgets sekretær.

Vi søker flere dyktige folk!

Som bransjen, er også Regnskap Norge i utvikling. Og akkurat nå søker vi flere dyktige folk som vil bidra på reisen. Kjenner du noen som er interessert i å jobbe hos oss? Ta en titt på våre stillingsutlysninger.