Derfor bør du investere i en nettside

At bedrifter har en egen nettside har i dag blitt en selvfølge. Men hvilke fordeler har det egentlig for din bedrift?

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Vi har kommet til en tid der den digitale verden for lengst har gjort sitt inntog, og det i så stor grad at om du ikke finnes her sår det tvil om bedriftens eksistens. Og for mange vil bedriften faktisk ikke finnes dersom den ikke er synlig på internett.

Mer om hvorfor 

Ved å være synlig med eget innhold på nett er du med på å kontrollere hvordan virksomheten fremstilles. Den informasjonen du ønsker skal komme frem om deg vil være tilgjengelig når noen søker etter din bedrift og dine tjenester.

Mer enn 75 % av beslutningstakere er innom nettet minst én gang i løpet av prosessen ved kjøp av en vare eller tjeneste.

Med en egen hjemmeside har du tilgang til verdifull data som gir deg innsikt om kunder og potensielle kunder.

Med lett tilgjengelig praktisk og faglig informasjon kan du redusere antall henvendelser på e-post og telefon som ikke genererer oppdrag.

Hvor skal jeg starte?

Selv om du er bevisst på hvordan en egen nettside kan gagne din bedrift lurer du kanskje på hvor du skal starte? Du er i så fall ikke alene.

De vanligste utfordringene som stopper en regnskapsfører fra å opprette en nettside for virksomheten, eller oppdatere og vedlikeholde en eksisterende hjemmeside, er vanligvis knapphet på tid, manglende kunnskap om hva slags struktur nettsiden bør ha og hvilken informasjon som bør være tilgjengelig på siden.

En guide

Flere hundre medlemmer i Regnskap Norge har i dag nettsider fra Idium. Basert på den erfaringen Idium har med utarbeidelsen av disse, har vi laget en guide som viser hva en nettside bør inneholde av informasjon og hvor ulike typer informasjon bør plasseres på siden.

Kom i gang!

Idium kan bistå deg med hjemmesiden din. Alt du trenger å gjøre er å krysse av i guiden for hva du ønsker at nettsiden din skal inneholde, og svare på noen oppfølgingsspørsmål.

Det er viktig for oss å påpeke at dette ikke er noen masseproduksjon av nettsider, men at din nettside blir designet spesifikt for din bedrift – basert på de valgene du gjør. Den store forskjellen fra å starte helt fra er scratch er at fundamentet allerede er på plass. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å involvere deg i designprosessen. Denne jobben kan også Idium hjelpe deg med. 

Gå til guiden og få hjelp til å sette opp din nettside i dag!

 

Ved spørsmål kan du også ta kontakt med Regnskap Norge sin kontakt hos Idium, Christoffer Biering, på telefon 928 29 591 eller christoffer@idium.no