Et jubelår

I år fyller foreningen 50 år. Jubileumsåret vil markeres flere ganger, med Overskudd 2019 – jubileumskonferansen som det desiderte høydepunktet.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Fire sentrale personer i foreningens første år var (fra venstre) Egil A. Woldseth fra Bergen, Kjell Stenberg og Arnljot Bjune fra Oslo og Hans Andreassen fra Bodø.

Selv om jeg bare har vært med på en liten del av Regnskap Norges 50 år lange historie, har det skjedd veldig mye bare i løpet av min tid. Regnskapsbransjen er en utrolig spennende bransje å få jobbe med og for.

Ingen kjenner norske virksomheter bedre enn dere! Fremover blir det viktigere enn noen gang tidligere å formidle verdien i innsikten dere besitter til næringslivet i Norge.

Regnskap Norge skal fortsette å ligge i front, og gi medlemmene kunnskap og løsninger som gjør dere i stand til å møte morgendagens utfordringer. Målet vårt er fortsatt å yte medlemsservice av høy kvalitet og verdi for dere medlemmer, arbeide for gode rammebetingelser, være bransjens viktigste talerør og en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsgiver.

Bli med på festen!

Den møteplassen som til dags dato samler flest bransjefolk er Overskudd. Med årets utgave, Overskudd 2019 – jubileumskonferansen, markerer vi Regnskap Norges 50-årsjubileum med en kjempefeiring. Dette må du ikke gå glipp av!

Meld deg på, meld deg på!

Økonomi- og rådgivningsselskapet Adwice bruker Overskudd til å samle alle teamledere, daglige ledere og styremedlemmer til felles inspirasjon, erfaringsutveksling og nettverksbygging, og bruker arrangementet som kick-off i forkant av den årlige strategidiskusjonen de kjører. Administrerende direktør og partner, Johan-Thomas Hegdahl, sier de vet de vil møte mange dyktige bransjefolk og inspirerende foredragsholdere som kan gi dem mye læring og innspill til hvordan de kan videreutvikle seg. Og viktigst av alt – når de har det moro sammen skaper de overskudd.

Ta gjerne med deg kollegaene dine du, også – jeg ser frem til å møte dere!

7 tiltak som vil redusere ekstra byrder for arbeidsgivere i forbindelse med nye skatteregler

Samme dag som vi møtte Finansdepartementet om de nye reglene for personal- og tredjepartsrabatter, la Regjeringen frem en proposisjon for Stortinget som har til formål å lempe på noen av konsekvensene reglene innebærer.

Vi mener Regjeringen i enda større grad burde se på tiltak som reduserer den administrative merbyrden arbeidsgiverne blir pålagt, og la frem 7 tiltak som kan redusere merbyrden i møtet.

Et konkret resultat av møtet er at vi vil delta i en arbeidsgruppe med NHO og Virke, som Skattedirektoratet skal nedsette. Arbeidsgruppen vil jobbe for tiltak som tilrettelegger for enklest mulig etterlevelse for næringslivet, og skal utarbeide en veileder.

Terje Melhus takker av som kursleder

Denne uken hadde Terje Melhus sitt siste kurs for Regnskap Norge, etter å ha vært kursleder for Regnskap Norge siden starten av 2000-tallet. Han har i tillegg til å holde kurs også engasjert seg i kvalitetssikring i bransjen, gjennom utvalg og komitéer. Han ønsker nå å trappe ned reise- og kursvirksomheten. På siste kursdag fikk han overrakt en hilsen fra foreningen av styreleder Peer Veiby og meg.

Vi ønsker Terje lykke til videre og takker for innsatsen!

 

Hilsen
Christine

Terje Melhus får hilsen og takk fra styreleder Peer Veiby og administrerende direktør Christine Lundberg Larsen