For en fest!

Tusen takk til alle som kom – dere bidro til å gjøre årets konferanse til det største bransjetreffet noensinne. Jeg håper dere koste dere like mye som meg!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
De ansatte i Regnskap Norge under Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen var lett gjenkjennelige i de røde trøyene.

Denne uken har vært fylt av mange aktiviteter og møter, men det er ikke til å stikke under stol at Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen vår får det meste av oppmerksomheten. For en gjeng, for et arrangement, for en fest!

Jeg kan love at det er mange i Regnskap Norge som har stått på for å få arrangementet til å gå så smidig som mulig, og da er det ekstra gøy når vi får så mange fantastiske tilbakemeldinger fra dere som vi har gjort. 

Tusen takk til alle som kom – dere bidro til å gjøre årets konferanse til det største bransjetreffet noensinne. Jeg håper dere har fått en opplevelse dere kjenner er nyttig og viktig; både faglig og sosialt.

Selv om teknologien gjør at vi kan kommunisere og overføre kunnskap og informasjon digitalt, betyr det noe å møtes. Mennesker betyr noe. Det er godt å møtes ansikt til ansikt, og det er med på å styrke relasjonen. Den vi har lært at ikke blir mindre viktig fremover. 

Med blikk for tall

Fikk du med deg at vi lanserte Jubileumsboken under Overskudd? Den kom fra trykkeriet dagen før Overskudd startet, den 2. september. Snakk om hårfin timing!

Boken kom i et opplag på 500, og du kan bestille den fra oss. I den kan du fordype deg i foreningens og bransjens opprinnelse og utvikling, men også lese om fremtiden og det som venter oss. Vær stolt av bransjen din – det har du all grunn til!  

Årets overskudd

Stolte er vi også over de flotte nominasjonene som kom i forbindelse med prisen Årets overskudd. Tre kompetente finalister entret scenen under festmiddagen, og Bjørg Dalane stakk av med prisen i år. Gratulerer så mye!

Sammen løfter vi bransjen og når nye høyder!

Jeg håper jeg møter deg på en av våre mange møteplasser, og at du gleder deg til det som kommer. 

 

Hilsen

Christine 

Foto: Facefirst