Gratulerer med dagen!

Torsdag 9. mai er det 50 år siden Regnskap Norge ble stiftet under navnet Norske Regnskapsbyråers Forening. I dag markerer vi 50 år med utvikling og vekst.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Regnskap Norge fyller 50 år og gratulerer alle medlemmer med dagen. Hipp, hipp, hurra!

Se Christines jubileumshilsen her

Kjære medlem. Gratulerer med 50-årsdagen!

9. mai 1969 ble Regnskap Norge stiftet. I 50 år har vi samarbeidet for å bygge og fremme profesjonen og bransjen vår.

Det var merverdiavgiftsloven, og kravene som fulgte, som var bakgrunnen til at Regnskap Norge ble stiftet. Innføringen av merverdiavgift i 1970 førte til en eksplosiv vekst i regnskapsbransjen. Den teknologiske utviklingen bidro også, og regnskapsføring på data og omlegging av arbeidsrutiner ledet mange virksomheter til å søke bistand hos et regnskapskontor.

Et høydepunkt som er verdt å trekke frem, er da autorisasjonsordningen ble landet i 1993 og bransjen fikk den anerkjennelsen den fortjener. Ordningen fortsetter å stå støtt og er et viktig fundament for bransjen slik den er i dag.

Sammen har vi opplevd 50 år med utvikling og vekst. I dag står bransjen vår midt i sin største omstilling så langt, og den teknologiske utviklingen effektiviserer regnskapsproduksjonen på en måte vi ikke har sett tidligere. Aldri før har din økonomiske forståelse, inngående kunnskap om regelverk og evnen til å se de økonomiske sammenhengene i en virksomhet vært viktigere.

Det er en ære å representere en bransje som er anerkjent i norsk næringsliv og som mer enn 400 000 virksomheter setter sin lit til.

Jeg er utrolig stolt over hvordan du som medlem og bransjen vår står stødig gjennom de endringene og utfordringene vi møter. Sammen bruker vi mulighetene endringene gir til å utvikle oss. Det er en stor styrke!

Du er invitert til jubileumskonferansen

I år feirer vi Regnskap Norges 50-årsdag stort, og vi gleder oss til å markere jubileet med dere!

Har du sjekket postkassen? Vi har sendt deg en søt invitasjon og håper du benytter denne gylne anledningen til å ta med deg hele kontoret på jubileumsfeiringen – selvfølgelig til jubileumspris.

Vi håper du blir med og feirer sammen med oss på den store feiringen under Overskudd i september.

Dette er din dag.

Gratulerer med dagen fra alle oss i Regnskap Norge!

Se Christines jubileumshilsen

 

Hilsen

Christine