Hvorfor engasjere seg?

Vi ønsker deg velkommen til årsmøte og generalforsamling i Regnskap Norge, 11.–13. juni.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Høyt engasjement under årsmøtet i 2018

Vi ser frem til å møte mange av dere medlemmer under Årsmøte 2019, både til sosialt samvær, inspirasjonsforedrag, kurs, og ikke minst Generalforsamlingen.

Generalforsamlingen er stedet å si fra om hva som er viktig for deg som medlem, og hvordan Regnskap Norge kan jobbe for det på en best mulig måte. Generalforsamlingen er stedet for engasjement og påvirkning.

Bruk stemmen din!

Du teller

Regnskap Norge jobber for å være Norges mest medlemsorienterte bransjeorganisasjon. For å klare det ønsker vi å vite hva du mener – vi trenger å vite hva du mener, din erfaring, hva du kjenner på i hverdagen og hvor du er på vei.

Generalforsamlingen er en sånn arena; en møteplass hvor du er med og påvirker. Ansatte i foreningen og styremedlemmer vil være tilstede og delta på arrangementet. Snakk med oss! 

Elektronisk avstemming

Styret ønsker økt deltakelse og engasjement på generalforsamlingen og tilrettelegger for elektronisk deltakelse og avstemming via SMS og e-post.

For å kunne stemme elektronisk ved generalforsamlingen må du melde deg på i forkant.

Invitasjonen til å delta på elektronisk generalforsamling vil bli sendt til alle stemmeberettigede på et senere tidspunkt. Sjekk gjerne at kontaktinformasjonen vi har registrert på deg stemmer, slik du er sikker på å motta invitasjon.

Avstemmingen vil skje elektronisk via en lenke du mottar på SMS/e-post når du har meldt deg på. Det vil ikke være mulighet til å forhåndsstemme. Avstemmingen vil være aktiv først når sakene behandles på generalforsamlingen.

Hva skjer når?

Tilreisende som ankommer hotellet allerede tirsdag 11. juni har mulighet til å melde seg på en uformell sosial samling om kvelden. Her skal vi mingle, spise litt mat og komme i årsmøtemodus.

Onsdag og torsdag vil bestå av gode innslag og aktiviteter som er aktuelle for bransjen og din rolle som regnskapsfører.
 
Generalforsamling i Regnskap Norge blir avholdes onsdag 12. juni, etterfulgt av en storslått festmiddag samme kveld. Torsdag formiddag vil vi arrangere faglige oppdateringskurs.

Følg med på arrangementsiden for mer informasjon.

Regnskap Norge ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til Årsmøte 2019 – Hele Norges Økonomisjef gjennom 50 år, 11.–13. juni på Quality Expo Hotel Fornebu.