Julehilsen

Kjære alle medlemmer – riktig god jul!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

For et år vi har hatt!

9. mai fylte foreningen vår 50 år. Det har vi markert gjennom hele året.

Hovedmarkeringen var jubileumskonferansen Overskudd 2019, som ble det største bransjetreffet noensinne.

Gjennom femti år har foreningen og bransjen vår opplevd utvikling og vekst. Det er en ære å få representere en anerkjent bransje, som 400 000 virksomheter setter sin lit til hver dag. Jeg er stolt over hvordan du som medlem står støtt gjennom de endringene og utfordringene vi møter.

Som bransjeorganisasjon er vår oppgave å støtte deg i hverdagen – og forberede deg på morgendagen. I år lanserte vi Regnskap Norge-Akademiet med flere sertifiseringsprogrammer. Vi har fått fantastiske tilbakemeldinger og ser at denne kompetanseutviklingen bidrar til å løfte bransjen.

Næringspolitisk har vi jobbet mye med forenklinger dette året. Det var nødvendig etter innføringen av de nye reglene for naturalytelser.

Fremover vil vi fortsette å fremme forenklinger for næringslivet, så dere kan bruke tid på tjenester som gir reell verdi for kundene. Nøkkelen for å lykkes i den digitale hverdagen er nettopp å forstå kundens situasjon og behovene de har for støtte og rådgivning.

I en verden full av teknologi blir evnen til å ta vare på medmenneskene en av de viktigste egenskapene. Derfor oppfordrer jeg til å ta vare på menneskene rundt deg, både familie, venner, kollegaer og kunder.

Og med det, ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Måtte du og dine få en fredelig og fin jul!

 

Hilsen

Christine