NARF skifter navn til Regnskap Norge

På NARFs årsmøte i Bergen vedtok generalforsamlingen enstemmig å skifte navn på foreningen fra NARF - Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening - til Regnskap Norge.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Begrunnelsen for navneskiftet er å kunne representere profesjonen på en bedre måte og vise dens kompetansebredde utover basis regnskapsføring. 

- Regnskapsbransjen er i endring og gjennomgår en modernisering. Som bransjeorganisasjon har vi en viktig rolle i å være talerør for en bransje i utvikling. Vi ser at vi med Regnskap Norge i større grad kan signalisere profesjonens faglige bredde og vise markedet at våre medlemmer leverer mer enn tradisjonell regnskapsføring. Foreningens navn har således en viktig signalverdi – ikke bare for vår organisasjon, men for alle medlemmene. Vårt nye navn gir mer kraft og sier tydelig hvem vi er. Det er enklere å uttale og huske. Alt i alt kan vi posisjonere bransjen bedre, uttaler Sandra Riise, administrerende direktør i NARF.

Foreningen vil gå i gang med det praktiske arbeidet over sommeren. Vi vil i god tid før iverksettelse av nytt navn og grafisk profil gi medlemmer og samarbeidspartnere en orientering om endelig tidspunkt for navneskiftet og veiledning til bruk av medlemslogo og grafisk profil.     

Se promofilm for nytt navn og logo