Nytt styre i Regnskap Norge

Vi gratulerer styret og ser frem til et godt samarbeid.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Ny styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto. Foto: Moment Studio NHO

Under generalforsamlingen 15. juni ble Ingebjørg Harto valgt som styreleder. Nestleder er Roar Voll. 

 Regnskapsføreren er en av norsk næringslivs viktigste samarbeidspartner og for flere hundre tusen norske bedrifter en uvurderlig ressurs i forbindelse med pliktig rapportering av regnskaps- og annen informasjon. Men like viktig er rollen som rådgiver og samtalepartner for bedriftene, i en tid hvor digitalisering i større grad tar seg av selve produksjonen av regnskapsinformasjonen, sier ny styreleder i Regnskap Norge, Ingebjørg Harto. Hun vil bidra til å styrke Regnskap Norge som den sentrale institusjonen for regnskapsbransjen og en aktiv samfunnsaktør.

Styret i Regnskap Norge

Styret består av Ingebjørg Harto (styreleder, NHO), Roar Voll (nestleder, Sum Regnskap AS), Bjørn Steinar Hillarøy Økland (styremedlem, Azets Insights AS), Stig Vestnes (styremedlem, Fokus Regnskap AS), Andreas Granrud Helset (styremedlem, Econpartner AS), Anne Kari Iversen (styremedlem, Økonomiservice AS) og Berit Taraldsen Benum (Sparebank1 Regnskapshuset). 

Varamedlemmer er Tine Solenby (Sparebanken1 Økonomihuset AS), Trond Brenden (Vekstra AS) og Linda Brennbakk (Hattfjelldal Regnskapskontor AS).