Takker av som administrerende direktør i Regnskap Norge

Sandra Riise har av familiære årsaker besluttet å tre av som administrerende direktør i Regnskap Norge. Sandra er og har vært en samlende kraft for bransjen i over 20 år og en viktig bidragsyter til at regnskapsbransjen i dag har en sentral posisjon med godt omdømme i norsk næringsliv. Også i internasjonale regnskapskretser har Sandra opparbeidet seg et svært godt renommé og gjort Regnskap Norge til et utstillingsvindu for våre nordiske naboland.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Administrerende direktør Sandra Riise

– Sandra vil fratre som adm. dir. 1. september. Styret vil umiddelbart gå i gang med prosessen med å finne ny administrerende direktør. Sandra har over år bygd opp en svært kompetent, dedikert og velfungerende administrasjon. Dette gjør at jeg med trygghet kan si at overgangen, frem til ny leder er på plass, vil bli ivaretatt på en god måte, sier styreleder Johan-Thomas Hegdahl.

– Styret og øvrige medarbeidere synes det er svært synd å miste en så dyktig leder, men vi har samtidig stor forståelse for de prioriteringer Sandra nå gjør, noe jeg vet en hel bransje vil støtte meg i, uttaler Hegdahl.

20 år som adm. dir.

– Det er 36 år siden jeg begynte å jobbe i regnskapsbransjen, og i mai var det 20 år siden jeg begynte i min nåværende stilling. Jeg har vært med på en fantastisk historisk reise, både hva angår bransjeutviklingen og den utvikling Regnskap Norge har vært gjenstand for. I den tiden jeg har «sittet ved roret» i Regnskap Norge har antall medlemmer, antall ansatte og omsetningen økt slik at vi har bygget en solid kompetansemessig og økonomisk plattform for å møte morgendagen. Det er svært mye å være stolt over, sier Sandra Riise.

Vil fortsatt følge bransjen tett

– Regnskapsbransjen er for tiden inne i en krevende fase. Den teknologiske utviklingen er hoveddriveren for omstillingen i bransjen, og det er virksomhetskritisk at bransjeaktørene tar grep om egen omstilling. Regnskap Norge har sterkt fokus på å bidra slik at medlemmene beholder og styrker sin posisjon. Jeg har alltid hatt et brennende engasjement for bransjen og menneskene som preger den, og jeg kommer til å følge den tett i årene som kommer.

– Av hensyn til tid med min familie har jeg valgt å tre av som leder for Regnskap Norge. I tiden som kommer vil jeg ha fokus på at overgangen til ny leder er på plass skal foregå på den aller beste måte, både hva angår ledelse, strategisk gjennomføring, daglig drift og relasjonsarbeid, uttaler Riise.

 

Kontakt: adm. dir. Sandra Riise