Stø kurs i en usikker tid

Oppdatert kompetanse har aldri vært viktigere. Det vil Regnskap Norge levere på!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
I regnskapsbransjen har vi en fordel: Vi er gode på å tilegne oss ny kunnskap fordi vi er vant til det.

Med koronakrisen har etter- og videreutdanning fått et økt fokus, både hos myndighetene og i samfunnet generelt.

Sannsynligvis vil vi fremover gjennomgå en omstilling vi ikke har sett maken til. Teknologiutviklingen setter høye krav til kompetanse og omstillingsevne, og gjør at vi raskt blir utdaterte om vi ikke holder oss faglig oppdatert.

Din fordel som regnskapsfører

At omstillingen går raskere gjør at samfunnet blir mer produktivt og konkurransedyktig, men det krever også at vi er i stand til å omstille oss. Å hele tiden tilegne seg ny kompetanse og følge utviklingen gjør at omstillingen ikke blir så stor – fordi du hele tiden er i endring.

I regnskapsbransjen har vi en fordel som kontinuerlig oppdaterer oss på gjeldende lover og regler, standarder og rutiner. Vi er gode på å tilegne oss ny kunnskap fordi vi er vant til det.

Gjør deg klar for kurshøsten 2020!

Kurshøsten er her og Regnskap Norge gir deg et bredt utvalg av dagsaktuelle kurs, relevant for din jobbhverdag; korte og lange kurs, stedlige kurs og nettkurs. 

I tillegg har vi programmene våre – skreddersydd for bransjen – som bidrar til å styrke endringskapasitet og innovasjonsevne i bedriften, utvikler deg som leder og rådgiver og styrker lønn og HR-kompetansen.

Fagdagene tilpasses Covid-19-situasjonen. I høst holder vi også fagdager på Lillehammer, og både på Oslo 3 og Gran Canaria tilbyr vi halvdagskurs.

Tidligrabatt før 20. august

Fremtiden er ikke noe som bare skjer – den er et resultat av valgene dine. Planlegg kurshøsten nå og bestill fagdager før 20. august, så du ikke går glipp av tidligrabatten. 

Vi ønsker deg en kunnskapsrik høst!