Stor oppslutning om fagdagene på Gran Canaria

Kompetanseheving under andre breddegrader

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Hele 81 regnskapsførere benyttet anledningen til å utvide sin kompetanse under andre breddegrader i november, da det ble avholdt fagdager i Amadores på Gran Canarias sørvest kyst. Kombinasjonen faglig påfyll, bransjefellesskap, nettverksbygging samt sol og varme synes å være en veldig god miks.

Fagdagene ble denne gangen lagt til Gloria Palace Royal Hotel & Spa, rett ovenfor den flotte Amadores-stranden.

Gode foredragsholdere og sosialt samvær med bransjekolleger

Med gode foredragsholdere og en temperatur som innfridde forventningene, var fagdagene nødt til å bli gode. Foruten det faglige var det anledning til å delta i jogge- og turgrupper hver morgen. Fellesmiddager ble arrangert hver eneste kveld, så mulighetene for å være sosial og treffe bransjekolleger var mange.

Ikke siste gang!

En hyggelig tilbakemelding fra flere av kursdeltakerne var: «Å reise på tur med Regnskap Norge er ikke noe problem. Det tar jo bare noen timer så er man en del av gjengen». Det er nok ingen tvil om at det også blir fagdags-tur neste år, når så mange svært gjerne kommer tilbake.

Regnskap Norges Fagdagskonsept i utlandet

På våre utenlandskurs får du et faglig godt kursopplegg krydret med en fin ferieopplevelse. Sett av tid og reis på egen hånd, eller ta med ledsager/familie. Dette er også en fin anledning til å lage et turopplegg sammen med kollegene på kontoret. En representant fra Regnskap Norge vil være til stede under hele arrangementet.

På en fagdagsuke tilbyr Regnskap Norge fem dager med kurs og en dag på egen hånd. Deltaker kan selv velge hvor mange kurs som man ønsker å delta på under uken, men de fleste deltar på hele fagdagsprogrammet. Selve kursdagene er lagt opp på følgende måte:

kl 09-12 kurs (første økt inkl. pauseservering)
kl 12-16 pause (tid til fri disposisjon)
kl 16-19 kurs (andre økt inkl. pauseservering)

Det avholdes to fellesmiddager for både velkomst og avslutning på uken. Utover dette legges det gjerne til rette for mer uformelle middagstreff for de som ønsker det.    

Ta kontakt med kursavdelingen i Regnskap Norge dersom du har spørsmål om fagdager i utlandet.