KS Komplett beveger seg opp i skyen

Regnskap Norge introduserer KS Komplett som en skytjeneste. På kskomplett.no vil du finne veiledere og maler for effektiv og kvalitetssikret drift. Samtidig introduserer vi KS Komplett as a Service, en tjeneste hvor systemleverandører kan integrere seg med KS Komplett på en effektiv måte.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert

Malene vil gradvis erstattes av veiledere som basert på dialog genererer den dokumentasjonen du trenger. Den er målrettet og dokumentet inneholder derfor kun det som er relevant for oppdraget. Det blir snart slutt på å justere mal-dokumenter, systemet vil vite hva du vil ha og gi deg det.

KS Komplett blir enda bedre å bruke

Produktet skal hjelpe regnskapsvirksomheter og regnskapsavdelinger til å kvalitetssikre kontordriften og oppdragsutførelsen. Vi følger gangen i et oppdrag, og dekker prosessen fra utarbeidelse av tilbud til opphør av kundeforhold. KS Komplett vil være et meget nyttig og anvendelig verktøy for alle som er opptatt av å ivareta god kvalitet i det daglige arbeidet.

KS Komplett inneholder forslag til interne rutiner og en rekke hjelpemidler for å sikre effektivitet og kvalitet. Dette er en verktøykasse hvor du plukker de deler du synes kan være nyttig for deg og virksomheten, enten om du driver som autorisert regnskapsfører eller som regnskapsansvarlig.

Fra maler til sky

Den viktigste endringen med overgangen fra malsamling til en skytjeneste er at vi bygger inn smartness i utarbeidelsen av dokumentasjonen. I stedet for å redigere maler og sende irrelevante opplysninger til kunden, målrettes nå dokumentasjonen via en brukerdialog til akkurat det du trenger. Dokumentasjonen blir mer komprimert og lettere å forstå for mottaker.

I dag finnes all dokumentasjon du er vant til i KS Komplett på kskomplett.no. Noen dokumenter er veiledere som er dialogbasert, noen er fremdeles nedlastbare filer. Vi vil i løpet av høsten og vinteren stadig utvikle flere veiledere og erstatte de nedlastbare filene med smarte dialoger.

KS Komplett lærer gjennom bruken. Det vil si at KS Komplett husker de data du legger inn, og gjenbruker dette i andre dokumenter hvor dette er aktuelt. Dette sparer tid ved utarbeidelse av dokumentasjonen.

KS Komplett as a Service

Systemleverandører med byrå- eller regnskapsløsninger kan nå integrere seg direkte med KS Komplett via et API vi kaller KS Komplett as a Service. Måten dette fungerer på er at veiledere startes opp i fagsystemet ditt, du genererer dokumentet basert på dialog i selve KS Komplett og dokumentene som genereres kan hentes enkelt tilbake til fagsystemet. Alt på en plass gjør dette til en enkel løsning å forholde seg til.

Først ute med KS as a Service er Visma med deres byråløsning Visma Quality Management (VQM). Flere leverandører vil komme til etter hvert med integrasjoner mot KS Komplett as a Service.