Foredragsholdere Overskudd 2021

Inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere og gjester skal bidra til en forrykende direktesending på Overskudd 2021!

Meld deg på Overskudd

Meld deg på her

 

Solfrid Flateby

Solfrid Flateby har bred erfaring fra ulike lederroller og arbeid med arbeidsmiljø, og har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic. Hun jobber med foredrag, kurs og strategiske workshops til store og små bedrifter, samt coaching til toppledelse. Få tips til hvordan du bygger relasjoner gjennom riktig kommunikasjon. 

 John Hugosson John Hugosson er teknolog med over 20 års erfaring fra system- og programvarebransjen, både fra Visma og Mamut. I dag leder Hugosson VIEW Ledger som både er et regnskapsbyrå og en systemleverandør. Han elsker software og ser store muligheter for de som evner å bygge kompetanse også innenfor software og systemer, i tillegg til fagkompetansen bransjen vår er kjent for.  

 

Berit Svendsen

Berit Svendsen er leder for Vipps Internasjonale satsing siden november 2018. Før dette jobbet hun 30 år i Telenor. Berit er av hjertet en tech-entusiast og nysgjerrig på innovasjon og utvikling, og er engasjert i flere områder av norsk næringsliv gjennom styreverv. I 2016 ble Berit kåret til en av Europas femti mest inspirerende kvinner i teknologiverden av Inspiring Fifty, og i 2017 og 2018 ble hun kåret til den mektigste kvinnen i norsk næringsliv av Kapital.  

Wenche Mittet er HR-direktør for Telia Norge. Hun har ledet flere store omstillingsprogrammer og jobbet i ulike roller innenfor Telia Norge siden 2000. I år mottok de HR Norges Kompetansepris for sine gode resultater innen kompetanseutvikling og sin tilnærming til fremtidens behov for kompetanse. Bli inspirert og få noen tips om hvordan ruste de ansatte for fremtiden.  

Jan-Martin Berge er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi og inspirerer med sine foredrag om arbeidsglede, psykisk helse, stressmestring og motivasjon. Over flere år har han utviklet varemerket «Akademisk stand-up» som har gjort han til en ettertraktet og bejublet foredragsholder. Få konkrete råd om hvordan du bevarer overskuddet i en stresset arbeidshverdag.

Siri Nilssen er leder for Amesto AccountHouse konsern, med selskaper i Norge, Sverige og Danmark med totalt 200 ansatte. Hun er utdannet Statsautorisert revisor/Siviløkonom og har bred erfaring, blant annet som revisor i PWC, Controller i Kistefos og CFO i Adecco. På Overskudd skal hun snakke om klimarapportering og hvorfor vi i bransjen bør omfavne dette med hele oss. 

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors avslutter Overskudd 2021 med et forrykende foredrag om optimisme for fremtiden. Etter år preget av dystre fremtidsprognoser og koronapandemien, er det på høy tid for endring. Vi er i begynnelsen av en ny æra med fantastiske muligheter og vekst med kompetanse og bærekraft som nøkkelord. Farten øker stadig, den raske teknologiske utviklingen betyr at vi kan skape mer med mindre. Den store risikoen er ikke lenger å miste det du har. Den store risikoen er å gå glipp av det nye. 

 

Anne-Lene Festervoll er partner i PwC og leder tjenesteområdet People and Organisation i PwC Norge. Gjennom sine år i PwC har hun bistått flere selskaper med deres initiativer relatert til strategisk kompetansestyring og hun er nå ansvarlig for utrullingen av det globale PwC initiativet "New world.New skills." i Norge, hvor PwC forplikter seg til å delta i arbeidet med å lukke det økende gapet mellom den kompetansen mennesker besitter i dag og den som kreves for fremtiden.

Solfrid Skilbrigt

Solfrid Skilbrigt er HR direktør for Sopra Steria Skandinavia. Skilbrigt har i tillegg til HR erfaring innen IT, forretningsutvikling, salg, salgsledelse og markedsføring av IT systemer. Med sine over 2000 ansatte har Sopra Steria Norge fem år på rad toppet listen over Norges beste arbeidsplasser. Hør hvordan de utvikler sin kultur og skaper et godt arbeidsmiljø.

Thina Margrethe Saltvedt

Thina Margrethe Saltvedt jobber som sjefanalytiker i avdelingen for Bærekraftig Finans i Nordea Bank og er styremedlem i miljøorganisasjonen ZERO. Før dette jobbet hun i ti år som sjefanalytiker for makro/olje i Nordea Markets. Thina har også jobbet i Norges Bank i området for Finansiell Stabilitet. Hør hvorfor hun mener jobben med bærekraft må gjennomsyre hele forretningsdriften. 

Henning Bang
Henning Bang er siviløkonom og psykolog, spesialist i organisasjonspsykologi og har doktorgrad i psykologi. Han er førsteamanuensis ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo der han forsker på team og kultur i organisasjoner. På Overskudd gir han deg konkrete verktøy for hvordan jobbe med organisasjonskultur og hvorfor det er viktig å være kulturelt kompetente.

 

 

Andreas Vik startet Aider i 2018 og har tidligere jobbet i BDO, Telenor og Arthur Andersen, nå Accenture. Vik er veldig engasjert i kompetanseutvikling og Aider investerer mye internt for å kunne møte kundenes behov som bare blir større og større. På Overskudd diskuterer Andreas bransjens kompetansebehov fremover og hvordan vi kan løfte oss for å være relevante.

 Peter Lauring

Peter Lauring er gründer og konsernsjef i ECIT som han startet i 2013. Byrået er et av de største byråene i det nordiske regnskapsmarkedet, og i mai i år gikk selskapet på børs. Deres businessmodell er basert på å integrere IT, regnskap og lønn. Peter diskuterer hvorfor vi må være en del av den digitale utviklingen for å fortsatt være en relevant samarbeidspartner for kundene våre. 

 

Runar Leite er Administrerende direktør i Azets, med ansvar for ca 1000 ansatte fordelt på 50 kontorer. Leite er autorisert regnskapsfører med en mastergrad i ledelse med 15 års erfaring fra bransjen, tidligere EY Norge og Visma. Han er regnskapsbransjens første sertifiserte mangfoldsleder. Han brenner for å drive utvikling gjennom kompetanse og teknologi og ikke minst utnytte potensialet i mangfold.  

 Ronny Thomas Jenssen

Ronny Thomas Jenssen er divisjonsdirektør for storkunde, fag- og digitale tjenester i Sparebank 1 Regnskapshuset. Han har bevilling som statsautorisert revisor og er autorisert regnskapsfører. Han har erfaring fra ulike lederstillinger i PwC, KPMG og Forsvaret, og i tillegg er han Assistant Professor II ved NTNU i Trondheim. Ronny Thomas ønsker å inspirere flere til å gjøre bærekraft til en businessmulighet. 

 

Nils P. Hagen er frittstående konsulent med lang erfaring fra ledelse fra både regnskapsbransjen og softwarebransjen, og har i tillegg arbeidet innenfor detaljhandel og entreprenørbransjen. Nils mener at kundeeierskap er sentralt i «maktkampen» mellom software og servicesektoren. Han diskuterer hvordan vi fyller rollen som verken bank, revisor, softwareleverandør eller rene konsulenter fyller.