Foredragsholdere Overskudd 2022

Bli med på Overskudd 2022 og møt inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere.

Meld deg på Overskudd

Meld deg på her

Foreløpig møter du disse foredragsholderne på Overskudd 2022

Arne Hjeltnes_500x500.png

Arne Hjeltnes er først og fremst er kjent som programleder for Gutta på tur-konseptet, men også som forfatter og næringslivsleder. Han har studert til siviløkonom, og har også et studium i bærekraftig forretningsdrift. Hans politiske karriere startet tidlig, og han har bl.a. hatt verv sentralt i Høyre. Han har en lun formidlingsform ispedd humor, og har vunnet flere prise for sine programlederjobber.

Terje Sporsem Web_500x500.png Terje Sporsem er en av Norges mest drevne og allsidige komikere. Han har også utmerket seg som en stødig hobbykokk ved å vinne 2 matprogrammer, og har også deltatt på Farmen kjendis. Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio, er han vant til å opptre på direkten.   
Kimiya Sajjadi_500x500.png

Kimiya Sajjadi er grunnlegger og CEO av Big Enough Global. De hjelper virksomheter med å oppnå økt flerkulturelt mangfold gjennom langsiktige strategier, i tillegg er hun foredragsholder og skribent. Selskapet vant i 2021 YS sin likestillingspris, og Sajjadi ble nylig kåret blant Dagens Næringslivs "30 under 30 Lederstjerner". (Foto: Siobhan Beasley)

Even_Bolstad_500x500.png

Even Bolstad er daglig leder i HR Norge og president i den europeiske HR organisasjonen EAPM. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, økonomi og arbeidsrett. Han er særlig opptatt av arbeidsliv og hvordan ledelse og HR kan skape verdi for mennesker, virksomheter og den enkelte av oss - samtidig.

Gyrid_B_Solberg_500x500.png

Gyrid Beck Solberg brenner for filosofien ”det er meg det kommer an på”. Hun har nesten 20 års erfaring som foredragsholde, mental trener og motivator. Hun holder foredrag for næringslivet, ungdom og toppidrettsutøvere om å fokusere på det å ta ansvar, og det å bli motivert.