Overskudd 2019 - Takk for i år

Tusen takk til alle som kom – dere bidro til å gjøre årets konferanse til det største bransjetreffet noensinne. Med over 800 deltakere ble jubileumskonferansen en suksess hvor vi feiret bransjen og Regnskap Norge gjennom 50 år.

Selv om teknologien gjør at vi kan kommunisere og overføre kunnskap og informasjon digitalt, betyr det noe å møtes. Mennesker betyr noe. Det er godt å møtes ansikt til ansikt, og det er med på å styrke relasjonen. Den vi har lært at ikke blir mindre viktig fremover. 

Med blikk for tall

Fikk du med deg at vi lanserte Jubileumsboken under Overskudd? Den kom fra trykkeriet dagen før Overskudd startet, den 2. september. Snakk om hårfin timing!

Boken kom i et opplag på 500, og du kan bestille den fra oss. I den kan du fordype deg i foreningens og bransjens opprinnelse og utvikling, men også lese om fremtiden og det som venter oss. Vær stolt av bransjen din – det har du all grunn til!  

Årets overskudd

Stolte er vi også over de flotte nominasjonene som kom i forbindelse med prisen Årets overskudd. Tre kompetente finalister entret scenen under festmiddagen, og Bjørg Dalane stakk av med prisen i år. Gratulerer så mye!

Sammen løfter vi bransjen og når nye høyder – vi gleder oss allerede til neste bransjetreff!