Foredragsholdere og konferansierer

Sammen skal vi bygge fremtidens bransje og våre inspirerende foredragsholdere på Overskudd 2019 gir oss verktøy og ny kunnskap! 

Meld deg på Overskudd

Meld deg på her

Lær mer om:

  • muligheter og utfordringer med fremtidens betalingsløsninger

  • hvordan takle hastigheten i en verden i stor forandring

  • å sikre verdiskapning med fremtidens prismodell

  • bevisst bruk av kommunikasjon for bedre relsasjoner

  • å bygge en suksess bedrift!

 

Tore Sagen og Pernille Sørensen konferansierer Overskudd 2019

Tore Sagen og Pernille Sørensen er årets konferansierer!

Vi kjenner dem sammen fra komiserien «Side om side» på NRK, der de spiller ekteparet «Lisbeth» og «Frode» i familien Pedersen. Pernille er en av landets mest folkekjære komikere, fast paneldeltager i «Nytt på nytt” og aktuell med eget show på Latter. Tore er en av NRKs sterkeste humorprofiler kjent fra en rekke serier og filmer. Han er en del av den suksessfulle trioen som står bak Radioresepsjonen, et humorprogram på radio med hundretusenvis av lojale tilhørere. Gled deg til å oppleve et konferansierpar i ypperste klasse!

Berit Svendsen  foredragsholder Overskudd 2019

Berit Svendsen jobber for at Vipps erobrer verden

Hva betyr fremtidens betalingsløsninger for deg og din virksomhet? Hvordan finne nye forretningsmuligheter og bedre tjenester? Hvilke utfordringer vil vise seg? Berit gir deg mer kunnskap om dette og hvordan du kan skape en bedre hverdag for deg og kundene dine. Svendsen er leder for Vipps` internasjonale satsning og tidligere administrerende direktør i Telenor Norge. Hun er utdannet sivilingeniør fra Institutt for datateknikk og telematikk på NTNU.

Anders Indset foredragsholder Overskudd 2019

Forretningsfilosof Anders Indset, anerkjent som en av 30 Global Thinkers

Anders er for tiden en av de mest ettertraktede keynote-speakerne i Europa med sine tilnærminger til praktisk filosofi. Han er kjent for sin ukonvensjonelle måte å tenke på, sine provoserende avhandlinger og sin rockestjerne-holdning. På Overskudd vil han se på endringene den digitale transformasjonen gir i et større perspektiv. Hvor står du i den digitale transformasjonen? Takler du hastigheten? 

James Ashford  foredragsholder Overskudd 2019

Forfatter, foredragsholder og næringslivsstrateg James Ashford

Hvordan sikrer du verdiskapning med fremtidens prismodell? James er salgs- og markedsførings- eksperten som utfordrer tradisjonelle modeller innenfor bransjen. Han gir deg nyttige innspill til hvordan vokse gjennom å maksimere verdipotensialet ovenfor kunden. James er en svært ettertraktet foredragsholder som fanger publikum med sin underholdende foredragsstil. Han deler sine innovative strategier og erfaringer knyttet til salg, markedsføring, kultur, systemer og forretningsvekst.
Elaine Eksevärd foredragsholder Overskudd 2019

Elaine Eksvärd - en av Sveriges mest anerkjente kommunikasjonseksperter

Elaine lærer deg hvordan du bruker kommunikasjon bevisst for å oppnå resultatene du ønsker. Hør hvordan du observerer og lytter for bedre forståelse, og hvordan du når frem med ditt budskap. Eksvärd er en svært profesjonell og engasjerende foredragsholder som har mye kunnskap om retorikk, kommunikasjon, kroppsspråk og hersketeknikker. Hun har skrevet tre bestselgende bøker om moderne retorikk, og er grunnlegger av Snacka Snyggt retorikbyrå.
Tor Haugnes froedragsholder Overskudd 2018

Bygg din suksessbedrift – workshop

Høyskolelektor Tor Haugnes ved Handelshøyskolen BI gir deg en innføring i «kunsten å skape business»! Gjennom en praktisk tilnærming og innføring i Business Model Canvas, en metode for utvikling av forretningsideer, lærer du å bygge din suksessbedrift. Benytt denne unike muligheten til å møte dine bransjekollegaer til en kreativ, lærerik og morsom workshop.