Bli Regnskapsfører – Mer enn bare jobben

Regnskap Norge har nettopp lansert «Bli Regnskapsfører-prosjektet» for å motivere en ny generasjon til å velge faget vi brenner for!

Del
Med «Bli Regnskapsfører»-prosjektet inviterer vi ungdommen til å bli kjent med de interessante folkene i bransjen og alt regnskapsfaget har å tilby. Sverre Haugli, daglig leder i Nueva, er en av regnskapsførerne som deler sine tanker og erfaringer.

«Bli Regnskapsfører»-prosjektet er del av Regnskap Norges arbeid med å styrke omdømme og rekruttering til regnskapsbransjen.

Vi ønsker å motivere og inspirere neste generasjons glupe hoder til å velge regnskapsfaget – et yrke som tilbyr variasjon, fleksibilitet og trygghet.

Derfor har vi satt i gang prosjektet «Bli Regnskapsfører» som gjennom flere og ulike prosjekter løfter regnskapsyrket og -bransjen for en ny generasjon.

Med «Bli Regnskapsfører»-prosjektet skal vi underholde, forklare og knuse myter ⭐

Mer enn bare jobben

Dyktige, spreke, tøffe og rå regnskapsførere finnes i foretak rundt om i hele landet. Derfor har vi reist ut til noen av våre medlemsforetak for å møte dere.

Vi vil nemlig invitere ungdommen å bli kjent med de interessante folkene i bransjen og alt det framtiden i regnskapsfaget har å tilby 🤩

«Mer enn bare jobben» er første av flere konsepter knyttet til «Bli Regnskapsfører»-prosjektet. Først ut er Sverre Haugli. Han er daglig leder i Nueva – og tidligere olympisk skøyteløper!

De kommende ukene presenterer vi flere fremoverlente regnskapsførere som forteller om regnskapsyrket, arbeidshverdagen, egen reise og motivasjon.

Neste konsept lanseres nærmere sommeren. Stay tuned :D

Bli kjent med regnskapsføreren på sosiale medier

«Bli Regnskapsfører»-prosjektet inviterer til å bli kjent med regnskapsføreren, yrket og regnskapsbransjen. Det gjør vi på Snapchat, Instagram og Facebook.

Prosjektet har også en egen nettside som etter hvert vil innholdsfylles av de ulike konseptene.

Besøkende finner også mye nyttig informasjon regnskapsyrket, regnskapsbransjen, utdanningen og autorisasjonsordningen.

Bli med oss og løft yrket, folkene og bransjen vår!

Del gjerne innleggene du finner på sosiale medier. Vi mener at dere, regnskapsførerne, er våre viktigste reklameplakater.