Kurs

Bestille kurs?

Til kursoversikten

Utstillere

Les om våre utstillere og bestill utstillerplass 

Gå til utstillere

Lurer du på noe?

Send en mail til medlemssenter@regnskapnorge.no

Eller ring 23 35 69 00

Ofte stilte spørsmål

  • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

  • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha utbytte av våre kurs. 

  • Dersom du er medlem i Regnskap Norge oppnår du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt nettkurs med 7 timers oppdatering. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i et regnskapsførerselskap som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde og vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no. Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 22. august* (*denne tidligpåmeldingsfristen er gjeldende for kurshøsten 2017 og andre datoer kan gjelde for senere år).