Kurs

Fagdager i utlandet 2018

Det er nå åpnet for påmelding til Kreta.

Gran Canaria kommer snart, men du kan allerede nå forhåndsreservere plass.

Les mer her

Bestille kurs?

Til kursoversikten

Utstillere

Les om våre utstillere og bestill utstillerplass 

Gå til utstillere

Lurer du på noe?

Send en mail til medlemssenter@regnskapnorge.no

Eller ring 23 35 69 00

Ofte stilte spørsmål

  • Kurspåmelding krever innlogging. Gå deretter til kurskatalogen eller via Min oppdatering og legg til ønskede kurs for deg selv og andre. Det er også mulig å kun bestille kurs til andre. Se veiledning

  • Det er ikke påkrevd å være medlem for å gå på kurs. Alle som arbeider i en regnskaps-, økonomi- eller rådgivningsfunksjon vil ha utbytte av våre kurs. 

  • Dersom du er medlem i Regnskap Norge oppnår du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt nettkurs med 7 timers oppdatering. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i et regnskapsførerselskap som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. Egne priser kan gjelde og vi henviser til informasjon for hvert kurs på regnskapnorge.no. Det gis i tillegg en ekstra rabatt på kr 500 på heldagskurs på våre Fagdager i Norge og Strømstad for alle kursdeltakere ved påmelding innen 22. august* (*denne tidligpåmeldingsfristen er gjeldende for kurshøsten 2017 og andre datoer kan gjelde for senere år).