Profileringsmuligheter 2023

Ønsker du å nå våre medlemmer og medlemsbedrifter? Du har nå mulighet til å sikre deg markedspakke 2023, plass i R&Ø, Overskudd 2023 mm.

Du kan lese mer om våre ulike alternativer under. Vennligst benytt bestillingsskjema og huk av for ønskede alternativer - ta kontakt ved spørsmål

 

Markedspakken 2023

Dette er et tilbud til de leverandører som ønsker seg prioritert plassering og deltakelse med stand på alle fagdager samt generalforsamlingen

Hva du får

  • Eksponering på generalforsamling 2023
  • Bannerannonse
  • Annonse kurslandingsside
  • Tilgang til alle fagdagsuker

Pris NOK 145.000,- eks mva

BESTILL MARKEDSPAKKEN HER

 

Generalforsamling 2023

Generalforsamling foregår digitalt. Vi tilbyr da annonseplass i utsendelser, landingsside til arrangementet, logo før og i pauser av selve arrangementet. Logo i e-post til alle medlemmer (8500 personer) x 2 + logo i bilde før og i pause.
Pris: 25 000,-

BESTILL HER

 

Banner RN-web

Logo i banner annonse-karusell på forsidene (innlogget og ikke innlogget) – synlig i 12 måneder for alle besøkende på websiden.
Pris: 25 000,-

BESTILL HER

 

Kursinformasjonside (kurskatalog)

Digital kurslandingsside fra juni til september. Banner på kurslandingsside, klikkbar logo i eDM om tidligrabatt x 3. Det er høy aktivitet rettet mot kurslandingsside i disse månedene både direkte til kurskunder og medlemmer samt sosiale medier og annonser.
Pris 30 000,-

BESTILL HER

 

Fagdager

Fagdager vil ikke være mulig å bestille før i april. Det arrangeres fagdager ca 16 steder i hele Norge fra oktober til desember. Her er det mulig å være med på alle eller kun noen av fagdagene. Deltakelse innebærer standplass, presentasjon for kursdeltakere og hyppige pauser med mulighet for å snakke med deltakere. Pris pr uke på fagdager er kr 18 000,- i Oslo og 12 000,- øvrige steder.

BESTILL HER

 

Overskudd

Utstiller og annonsør i forbindelse med Norges viktigste regnskapskonferanse – Overskudd 2023. Årets konferanse vil bli en hybrid-konferanse med mulighet for deltakelse som utstiller både fysisk og digitalt. Prisene vil variere utfra hvilken utstiller-/annonsørpakke dere velger. Bestilling vil være mulig fra mars.
Informasjon kommer, ta kontakt med Torgeir Sundgot ved spørsmål.

 

Regnskap & Økonomi

Digitalt magasin som sendes til alle våre medlemmer en gang per måned. Trykk her for å se magasinet
Ta kontakt for pristilbud

 

KONTAKT

Ved spørsmål, ta kontakt med Torgeir Sundgot på torgeir.sundgot@regnskapnorge.no eller mob 40 54 77 70 

Bestillingsskjema

Trykk her for bestilling