Årets Overskudd: Derfor er bransjeprisen viktig

For syvende gang skal Regnskap Norge dele ut bransjeprisen Årets Overskudd. Bli med oss og hei på regnskapsføreren som inspirerer, motiverer og engasjerer!

Del
Bjørg Dalane var takknemlig, stolt og ydmyk da hun mottok prisen under festmiddagen på Overskudd 2019. Foto: Facefirst

Regnskap Norge har et sett med kulturkoder, som er våre «leveregler» på kontoret. Én av disse er Vi heier på hverandre. Den er så fin at vi ønsker å dele den med dere.

Årets Overskudd er regnskapsførernes egen bransjepris, og gir deg anledning til å heie på din bransjekollega!

La oss utforske hvorfor regnskapsbransjens bransjepris er så viktig!

Hei på kollegaen din

I en travel arbeidshverdag er det viktig å ta seg tid til å se hverandre og spre positivitet og glede.

Årets Overskudd gir deg en gylden mulighet til å gi velfortjent oppmerksomhet til en fantastisk bransjekollega.

Bransjeprisen er en påminnelse om hvor viktig det er å ta seg tid til å feire og anerkjenne egen og andres innsats. Alle trenger en klapp på skulderen iblant, å bli sett og heiet på. Også de som er så flinke til å gjøre det med andre!

Hvorfor egen bransjepris?

Årets Overskudd skal deles ut for syvende gang i år. Og det blir ikke siste! Vi vet nemlig at det finnes en hel haug med regnskapsførere der ute som fortjener å bli heiet frem. Dessuten er det mange grunner til at regnskapsførernes bransjepris er verdifull:

  • Anerkjenner: Bransjeprisen er en offentlig og formell anerkjennelse som gir både vinneren og bransjekolleger en følelse av stolthet.
  • Inspirerer: Årets Overskudd inspirerer regnskapsførere til å fortsette å løfte kolleger, kunder og bransjen.
  • Bygger fellesskap: Bransjeprisen bringer bransjen sammen og bygger et fellesskap av regnskapsførere som brenner for faget. Den skaper muligheter for nettverksbygging og erfaringsutveksling blant kolleger.
  • Utvikling: Prisen bidrar til å fremme en kultur for kontinuerlig læring og utvikling. Den oppmuntrer også til å dele kompetanse og erfaringer.
  • Omdømmebygging: Årets Overskudd bidrar til å styrke omdømmet til regnskapsbransjen generelt. Den viser at bransjen verdsetter en kultur hvor vi heier på hverandre. Dette kan bidra til å tiltrekke seg nye talenter og kunder.

Regnskapsførerens bransjepris er en verdifull ressurs for regnskapsbransjen. Den fremmer en positiv kultur, inspirerer til utvikling og bidrar til å bygge et sterkt fellesskap.

Hvem er Årets Overskudd?

Årets Overskudd er kollegaen, eller bransjekollegaen, som inspirerer kunder og kolleger, som motiverer og engasjerer. Årets Overskudd sprer glede og positivitet, omfavner utvikling, deler kompetanse og løfter kolleger og bransjen.

Kjenner du denne regnskapsføreren?

Send inn din nominasjon allerede i dag! Og senest 9. august.

Vinneren kåres under festmiddagen på konferansen Overskudd den 10. september.