Er du vår nye kvalitetskontrollør?

Er du faglig interessert, opptatt av kvalitetsarbeid og liker å gi veiledning? Da kan dette være muligheten for deg.

Del

Vi søker etter flere dyktige kontrollører til høstens kvalitetskontroller.

Regnskap Norge har samarbeidsavtale med Finanstilsynet og utfører kvalitetskontroll blant våre medlemmer. Til å gjennomføre kontrollene engasjerer Regnskap Norge personer fra medlemsmassen.

Kontrollørene har en sentral rolle og oppgave i foreningens kvalitetskontrollarbeid, og er viktige for tilliten til bransjen. Kontrollørene blir valgt på bakgrunn av faglige kvalifikasjoner, erfaring og personlig egnethet.

Slik blir du kontrollør

For å bli kontrollør må du være statsautorisert regnskapsfører, jobbe i regnskapsforetak og ha erfaring som oppdragsansvarlig og/eller kvalitetsansvarlig. Du må også ha vært gjennom og bestått en kvalitetskontroll selv. Det forutsettes at den som blir kontrollør har god kunnskap om regnskapsførerregelverket, herunder de nye reglene i regnskapsførerloven og god regnskapsføringsskikk. 

Kontrollene gjennomføres på teams og foregår hovedsakelig i perioden september - november.

Vervet er honorert.

Som ny kontrollør vil du få nødvendig opplæring, og delta på den årlige kontrollørsamlingen sammen med alle årets kontrollører.

Kontrolljobben gir faglig utvikling, og du får god erfaring og innsikt i hvordan andre organiserer kvalitetsstyringsarbeidet og gjennomfører regnskapsføringen hos seg.

Send søknad

Hvis dette høres interessant ut håper vi du sender oss en CV og søknad som beskriver motivasjonen din for å bli kontrollør. I CVen ber vi også om at du, i tillegg til utdanning og arbeidserfaring, oppgir hvilke regnskapssystem og kvalitetssystem du har jobbet med.

Søknad og CV sendes til kvalitetskontroll@regnskapnorge.no. Eventuelle spørsmål rettes samme sted.

Søknadsfrist er 15. mars 2024.

Vi ser frem til å høre fra deg!