Fri tilgang til kompetanseheving

Hvis du eller kollegene i regnskapsbedriften synes det er vanskelig å velge hvilke nettkurs dere bør ta, er Regnskap Norges nye abonnementsordning RN FRI løsningen: Den gir deg fri tilgang til nettkurs, streamingkurs, webinarer og fagnytt!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
PÅ NETT ISTEDEN? Med RN FRI får du fri tilgang til Regnskap Norges nettkurs. Det gjør det enkelt å holde seg oppdatert, og kurstilbudet utvikles kontinuerlig. (Foto: Christopher Gower/NeONBRAND/Unsplash)

En viktig del av regnskapsfaget er å alltid være oppdatert på det siste av lover, regler og beste praksis. Som autorisert regnskapsfører er man pålagt å oppfylle kravet om 77 timer etterutdanning de siste tre årene. I tillegg er bransjen full av lærevillige mennesker med sans for å holde seg á jour også på faglig tilstøtende områder.

Med RN FRI gjør nå Regnskap Norge dette enklere enn noensinne. Konseptet kan på mange måter sammenlignes med at kompetanseutvikling blir omtrent like lett tilgjengelig som Netflix, Spotify, Udemy eller andre «all-you-can-eat»-løsninger for forskjellige typer innhold.

Med RN FRI får regnskapsbedrifter en kostnadseffektiv mulighet til å øke kompetansen i hele bedriften.

Nils Woie, Regnskap Norge

Gjennom alle år har det nemlig vært en av Regnskap Norges viktigste funksjoner å bidra til bransjens faglige ajourhold. Tradisjonelt har foreningen organisert fagdager hvor foredragsholdere har reist over det ganske land for å kunne undervise ansikt til ansikt, og de senere årene har dette blitt supplert av en økende mengde nettkurs.

Mye nytt hele tiden

– Regnskap Norge år spiller hvert år inn mer enn 30 nye og oppdaterte kurs. Til sammen betyr dette at mer enn 400 nye nettkurstimer blir tilgjengelig hvert år, sier Nils Woie, leder for kompetanseutvikling og -tjenester i Regnskap Norge.

Han understreker at disse kursene er tilgjengelig når som helst og fra hvor som helst, noe som har gitt regnskapsfolk mye større fleksibilitet i hverdagen. Men Regnskap Norge tilbyr også online-tilgang til kurs og arrangementer som er tidsbestemte – for dem som av ulike årsaker ikke kan reise dit selv akkurat når de går av stabelen.

– Vi streamer flere av våre aktuelle kurs direkte. Deltakerne kan stille spørsmål til foreleser, selv de som deltar via video fra andre steder. Det gjør det enkelt å få maksimalt utbytte av ditt digitale kurs, sier Woie.

Det er viktig å understreke at pandemien slett ikke betyr slutten for klasseromsundervisning, for fysiske treffpunkter for fagfeller har flere funksjoner enn bare påfyll av kompetanse. Likevel er det et faktum at fjorårets begrensninger førte til en markant økning i bruken av nett- og streamingkurs, og foreningen har fått mange tilbakemeldinger på at denne kanalen tilfører en fleksibilitet som er viktig for mange.

Enkelt og forutsigbart

Med RN FRI får regnskapsbedrifter en kostnadseffektiv mulighet til å øke kompetansen i hele bedriften. Brukerne av løsningen kan ta så mange kurs de bare vil, og nettkursene kan naturligvis følges når man ellers har litt ledig tid.

– Bedriften får på sin side en fast månedlig faktura, og jo flere fra virksomheten som bruker løsningen, jo billigere blir det, forteller Woie.

RN FRI er svært godt egnet for opplæring av nyansatte, og løsningen gir bredere kompetanse i større deler av bedriften på enkelt og kostnadseffektivt vis.

– Ta en titt på bredden i Regnskap Norges kurstilbud, så vil du garantert finne noe som vekker din interesse!