Regnskap Norges påskequiz 2024

Har du fulgt godt med på regnskapsnyhetene siden nyttår? Da bør du lett kunne skille ekte nytt fra tøys og fjas i denne påskequizen for regnskapsførere!

Del
Bryn deg på Regnskap Norges uhøytidelige påskequiz, basert på aktuelle regnskapsnyheter hittil i 2024 (Illustrasjon: Midjourney)

Regnskap er en bransje hvor nyhetene kommer tett og jevnt, men med hjelp fra Regnskap Norges eksperter er det lett å holde seg «up to speed» på alt som hagler inn fra relevante instanser.

Basert på alt som allerede har rukket å skje i løpet av første kvartal, tviler vi kanskje på at du kan ha hatt særlig anledning til å kjede deg. Men når du leser dette, har du forhåpentligvis rukket å slappe av litt – og kanskje sitter du til og med tilbakelent i en velplassert solvegg med kald drikke og/eller dertil hørende snacks parat?

Da vil vi benytte anledningen til å tilby deg en uhøytidelig påskequiz. Her fremsetter vi fire påstander om ti nyheter fra det siste kvartalet, men ikke alle er riktige. Du som mottar nyhetsbrevene fra Regnskap Norge eller er innom regnskapnorge.no jevnlig, og som ellers har hodet på rett plass hva regnskapsregler og -lover angår, bør klare å huske/gjette hva som er riktig svar her?

Klikk her for vår Påskequiz 2024