Aider-sjefen forteller: Konsolidering og rekruttering til bransjen

Hva er Aiders oppkjøpsstrategi? Det svarer Aider-sjefen, Andreas Vik, på i denne ukens podcast- episode.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Andreas Vik, leder i Aider, forteller om selskapet oppkjøpsstrategi. Foto: Aider

Aider opplever en rakettvekst. På bare fire år har selskapet vokst til over 500 ansatte fordelt på 18 kontorer fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. I denne ukens episode forteller Andreas Vik, founder og leder av Aider, om selskapets oppkjøpsstrategi.  

Visjonen er å redefinere regnskapsbransjen. Det gjør de ved å være et kompetansehus. Da hjelper det ikke å være liten aktør gjemt bort i en gate i Oslo-sentrum, ifølge Aider-sjefen. 

Bygger kompetansehus  

Hva er egentlig et kompetansehus? Det svarer Vik på i episoden. Han snakker om hvilken kompetanse som er viktig nå – og i årene som kommer. Aider-sjefen snakker også om rekruttering til bransjen. Aiders tilnærming til rekrutteringsutfordringen er deres kull-strategi. Hør Vik fortelle om sine erfaringer med å ansette nyutdannede og hvordan det, ifølge ham selv, er positivt for hele virksomheten.  

Forenklinger for bransjen og næringslivet 

Aider-sjefen er også opptatt av forenklinger for regnskapsbransjen og næringslivet. Sammen med vert, Rune Aale-Hansen, snakker han om regjeringens forenklingsmål, hva som skal til for å nå målet og, ikke minst, hvitvaskingsregelverket som regnskapsførerne må overholde.

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify    

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts    

Hør Regnskap Norge-podden på PC