Årets Overskudd 2022: Her er finalistene

Kundeorientering, teknologiforståelse og erfaringsutveksling kjennetegner årets finalister.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Regnskap Norge gratulerer finalistene til bransjeprisen Årets Overskudd! F.v.: Bård Holm-Jørgensen, Linda-Mari Hatmosøy og Per Hasselgård.

Regnskap Norge deler for femte gang ut prisen Årets Overskudd og ønsker å løfte gode bidragsytere i bransjen.

Juryen har nå kåret tre finalister som kjemper om den gjeve tittelen som Årets Overskudd 2022 og et valgfritt kompetanseprogram fra Regnskap Norge til en verdi av inntil 55.000 kroner.

– Vi har fått mange svært gode forslag til kandidater som Årets Overskudd, og det har ikke vært noen lett jobb – hverken å finne finalister eller peke ut Årets Overskudd. Alle sammen er dyktige ildsjeler som representerer ulike sider av det vi er opptatt av: Vekst og utvikling i bransjen, kvalitet og kompetanse og ikke minst kundeservice og god støtte for kollegaer, sier Ingebjørg Harto, styreleder i Regnskap Norge og juryleder: – Vi skulle gjerne ha delt ut denne prisen til flere. De tre nominerte skal vite at de har gjort svært godt inntrykk på juryen og at det til slutt har vært marginer som har utpekt vinneren. Jeg gleder meg til å annonsere Årets Overskudd neste uke, men før den tid oppfordrer jeg alle til å gjøre seg kjent med årets tre finalistene.

Finalekandidatene er:

Bård Holm-Jørgensen

Bård er daglig leder og gründer av One Accounting AS, som i løpet av fire år er blitt 15 ansatte som betjener over 400 kunder. One Accounting satser på fastprismodellen, noe som bl.a. gjør at ansatte har svært tett og god dialog med kundene. Dette er både en suksess- og trivselsfaktor for alle involverte.

Ifølge kolleger brenner Bård for effektivisering av rutiner og arbeidsoppgaver. Han legger til rette for trivsel i en hektisk hverdag, og gir ansatte tillit og rom for utvikling. Gründeren har skapt et sterkt fagmiljø og en kultur hvor ansatte bidrar og hjelper hverandre på tvers av porteføljer og fagområder.

Linda-Mari Hatmosøy

Linda-Mari er kommersiell leder og co-founder i Flytsona AS. Ifølge kolleger er hun alle regnskapskunders drøm: Hun har en stor kompetanse, bred kunnskap om de fleste løsninger i markedet og er svært god på formidling.

Linda-Mari er kvinnelig gründer og har løftet Flytsona fra én til elleve ansatte på to år. Hun er en aktiv representant for bransjen som deltar i paneldebatter og jobber for modernisering av bransjen. Store kunder henvender seg til Linda-Mari i spørsmål om teknologi. Hun deltar også som ekspert i utviklingen av et nytt regnskapssystem.

Per Hasselgård

Per er prosjektleder i Azets Insight AS. Han er en entusiastisk ambassadør for regnskapsføreryrket. Kolleger forteller om Per sitt positive vesen og stolthet over yrket, noe de opplever hver dag – både gjennom ord og handling.

Han har en formidlingsevne underbygd av et smittsomt godt humør, som gjør at både unge og eldre får med seg budskapet i det han formidler. Per har lang erfaring i bransjen, og han deler gledelig relevant kunnskap med kolleger.

Kåring av Årets Overskudd 2022

Vinneren av Årets Overskudd 2022 offentliggjøres 13. september under konferansen Overskudd.

Formålet med prisen er å løfte frem de gode historiene i bransjen, bygge stolthet og inspirere.

Årets Overskudd er en person som er verdifull for både kunder og kollegaer, som jobber målrettet og strategisk. Hun eller han er en initiativtaker som vet å gjennomføre. Årets Overskudd inspirerer kolleger og bransjekolleger, og tilfører energi på arbeidsplassen.