Ett hederstegn ble utdelt på Overskudd 2022

Vi gratulerer Ellen Egenæs med hederstegnet. Bransjen og foreningen har i mange år nytt godt av hennes engasjement for kvalitet.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Ellen Egenæs ble tildelt Regnskap Norges hederstegn under festmiddag på Overskudd 2022 13. september.

Regnskap Norges hederstegn tildeles personer som har utført fortjenstfull innsats for regnskapsføreryrket eller for foreningen.

Årets hederstegn tildeles en person som gjennom mange år har vært en fanebærer for kvalitet og kompetansedeling i bransjen.

– Det er med stor takk og glede at jeg i kveld overrekker et særdeles velfortjent hederstegn til Ellen Egenæs, sa styreleder Ingebjørg Harto under Overskudd 2022.  

BIDRAGSYTER FOR FORENINGEN

Ellen har et stort engasjement for kvalitet. Siden 2007 har hun engasjert seg i foreningens kvalitetsarbeid – først som kvalitetskontrollør, og senere som medlem av kvalitetskontrollutvalget.

I bransjen er hun også godt kjent fra kursarenaen, der hun som foredragsholder har delt sin kunnskap og erfaring med flere hundretalls av lyttende og lærende medlemmer.

KARRIERE I REGNSKAPSBRANSJEN

Ellen ble autorisert som regnskapsfører i 1997. Samme år startet hun eget regnskapskontor. Etter åtte år ble hun i 2005 headhuntet til Kvestorkjeden. Her var hun kvalitetsansvarlig for kjeden og en del av konsernledelsen.

I 2009 gikk ferden videre til Tandem Regnskap, som kvalitetsleder for selskapet. Etter nesten ti år etablerte hun og Martine Aas Dale regnskapsselskapet Regnskap 4.0, og i 2020 ble de to del av Adwice.