Skattemeldingen: Få tips av skatteekspert

Regnskap Norges skatteekspert forteller deg alt du må vite om skattemeldingen – både for næringsdrivende og privatpersoner.

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Regnskap Norges skatteekspert, Jørgen Strøm-Andresen, gir deg tips til innsending av skattemeldnigen. Foto: CF Wesenberg / Kolonihaven

Vårens vakreste eventyr er i gang; skattemyndighetene sender i disse dager ut skattemeldingen. Du som privatperson, næringsdrivende og regnskapsfører, får her en grundig gjennomgang av skattemeldingen av Jørgen Strøm-Andresen, fagansvarlig for skatt i Regnskap Norge.  

Skattemelding for næringsdrivende – dette må du tenke på 

Hva er nytt med den nye skattemeldingen? Hvorfor er skattemeldingen ny? Når skal skattemeldingen for næringsdrivende sendes inn? Og hva må regnskapsfører sjekke når hun sender skattemelding inn på vegne av en kunde?

Skatteeksperten forklarer og gir en rekke gode tips til deg som skal sende inn skattemelding for næringsdrivende.  

Tips til skattemelding for lønnstakere og pensjonister 

Flere lønnstakere har allerede mottatt skattemeldingen. Også denne har endret seg de siste årene. Jørgen forteller hva du skal gjøre når du har mottatt og åpnet skattemeldingen. Hva er viktig å sjekke? Og, ikke minst, hvorfor er det viktig å sjekke skattemeldingen?  

Hør denne ukens podcast-episode og bli klar til å fylle ut skattemeldingen! 

Hør Regnskap Norge-podden på Spotify    

Hør Regnskap Norge-podden på Apple Podcasts    

Hør Regnskap Norge-podden på PC