U35s vintersamling: En suksess! – kommer du neste år?

Nylig var nærmere 40 unge regnskapsførere til U35s første 2-dagessamling. Det blir ikke den siste!

Del
!
Artikkelen er over ett år gammel og innholdet kan derfor være utdatert
Nettverket U35 samlet til vintersamling.

40 unge regnskapsførere troppet forrige uke opp til U35s vintersamling på toppen av Oslo, nemlig på Voksenåsen Hotell i Holmenkollen. Dette er nettverkets første 2-dagerssamling, og skal vi tro forsamlingen, så er det ikke den siste.  

Utvikling og nettverking for unge i bransjen 

Det var en engasjert gjeng som møtte opp til U35s vintersamling 2023. Deltakerne kom tilreisende fra hele landet for å delta på workshops, nettverking, festmiddag og, ikke minst, femkamp! 

I løpet av de to dagene ble deltakerne veiledet gjennom to workshops. Hvordan bruke egne styrker til å forstå og hjelpe kunden? Det var spørsmålet på dag 1 da rådgiverrollen var tema. Dag 2 fikk deltakerne en gjennomgang av nytt og aktuelt i regnskapsbransjen. Ny regnskapsførerlov og ny GRFS var på agendaen. Det var også spesialisering i bransjen.  

Det var tydelig at deltakerne satt pris på å møtes over flere dager. Dette blir garantert ikke siste samling med overnatting for denne gjengen.  

Vi gleder oss allerede til neste samling i forkant av Overskudd 2023. U35 samles til 11. september på Gardermoen. Blir du med?  

Hva er U35? 

Nettverket U35 er en møteplass som er utviklet og tilrettelagt for yngre regnskapsførere. 

På nettverkssamlinger tar vi opp aktuelle tema, diskuterer felles utfordringer og synliggjør fremtidige muligheter for bransjen. U35 kjennetegnes også av erfaringsutveksling, samarbeid og ny input for de som ikke har så lang fartstid i bransjen. 

Deltakelse i nettverket forutsetter medlemskap i Regnskap Norge. Nettverket er også åpent for deg som er ansatt hos en virksomhet med medlemskap. 

Ønsker du å bli med i U35? Send en e-post til maria.lindberg@regnskapnorge.no